- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
De volt abit lapom, am2-ből az egyik legjobb, meg egy lowend, hát annak még a pwm-es vezérlés is gondot okozott

Driver kérdést csak azért vetettem fel, mivel a vga biosa tud valamit, amit driver nélkül mégsem képes véghez vinni. Sőt volt olyan vga-m, aminél különböző driverekkel vagy működött a PP, vagy nem. Ha jól tudom a cnq' is ilyen amd-nél, ha nincs fenn a cpu driver akkor nem megy, innentől kezdve nem hiszem hogy elvárásként kellene kezelni, hogy a cpu ventijének fordszáma OS független legyen. Én legalábbis nem várom el amíg olcsó lowend lapokban is nagyot alkot a GB.
Lényeg a lényeg, amíg win alól korrektül meg lehet oldani a szabályzást sztem ez legyen a legnagyobb baj a géppel, a userek legnagyobb arányban úgyis vmelyik wint használják. Vagy esetleg van olyan lap aminél bios szinten működik a vezérlés OS függetlenül, csak lemaradtam róla? Abitnál voltak ilyenek az ok, sokra is ment vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest