Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mercutio_ #10570 üzenetére
Nyilván csinál egy vissza állitási pontot. Rakd fel igp-re az egész csomagot. Mikor belerakod a vga-t meg csak simán a drivert tedd rá. Azzal szvsz nem lehet baj.
Vazz vasvillával eszem a nyulpöritKonfigos: ez van akkor mikor megvan a hardver a driver meg nincs. Mit szoptam az agp-s 2600-l
Szerintem mikor tuningolsz valami értéket is növel az igp-nél azt kell megkeresni és fixálni. Állisd alacsonyabra az igp-t. Mondjuk 700-ról 600-ra és úgy tuningolj (már ha lehet). Chipset-nek is kellhet kis + fesz, már csak a drop miatt is.
-
Konfigos
őstag
válasz
Mercutio_ #10570 üzenetére
Jól emlékszel de eladtam mert kellet másra a pénz meg amúgy se használtam ki az age of 3-hoz és a nethez
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot
Nekem fent van a driver a hd3300 hoz és feltettem hozzá a legújabb catalystot. Gyárilag mikor rányomtam az alaplap cd-jén az ati chipsetre amiben a vga és catalyst is volt azzal nekem csikozta a képernyőt CCC else tudott indulni tehát annyit ér mint halottnak a csók.Én feltettem a legujabb catalystot utána fejrálllt a gép 256szin minden, majd manuálisan megfrissitettem a driver-t a vgahoz, restart, és után ment a vga is rendesen és a CCC is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest