Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MateusAMD
csendes tag
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali
nemrég vettem egy AM2-es konfigot, minden ok, volt... de most újraraktam az xp-t és nemtudom feltenni az Enthernet (vagy hogy írják) drivert... elkezdi rakni és kékhalált kapok ami az nventpf.sys vagy dll -re hivatkozki...
Az előző windowsomba a hálókártyán bekapcsoltam egy funkciót (nem tom mi a neve), és még a TPC/IP gyorsítót...
Azért raktam újra a windows-t, mert felraktam egy új VGA drivert és nem indult az XP, rámentem a legutolsó helyes konfigra, elindult, de nem akartak müködni a driverek (nem jött be a NV Control panel, a hálókártya beálítgatója, ezért letöröltem őket, de reset után nem tudtam elindítani az xp-t... és most a Enthernet hibánal vagyok....
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Asus Rog Crosshair VIII Formula
- GARANCIÁS (2027.03. ALZA) ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Asus Strix Z270f Gaming
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest