Hirdetés
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
Talán az én hibám is, mert kicsit rátettem egy lapáttal, mindig kimért logikával és enyhe gúnnyal válaszoltam. Elég hamar kikattant.;]:))
Mindenesetre folyamatosan arcoskodott (ő az AMD főmérnökével szokta ezeket megbeszélni, én mit is tudhatok erről, most is egy Optronnal zsúfolt szobában ül, hasonlók). A válaszaimat el se olvasta rendesen, sőt gyakran már a saját kérdéseit megválaszolta helyettem ugyanazon hozzászólásban.
Nem tagadom, kicsit felkaptam a vizet én is ezen a stíluson, de elég jól palástoltam.:)
Azóta egy másik fórumozónak bemásoltam oda T2k másik topicbeli megnyilvánulását a kérdésemmel kapcsolatosan, esetleg nézd meg.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest