- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
válasz
raszputyin
üzenetére
az a8n-e-be is ott van biosba 1.65V is, de akár neutronbombát is robbanthatsz mellette akkor se fog soha az életbe 1.55V-nál többet leadni...ahogy a k8n4-e se adott le...ez pedig ugye alig több mint a nem E magos procik alapfesze--->antituning....
msi vs giga...ez kb csak szimpátia kérdése...nekem az msi-be bejönne az hogy ha elrontottam tuningba valamit akkor kiirja nekem ledeken keresztül hogy mi a baj...gigának nincs ilyene..
ezenkívül kb elrendezés dönt max, de pci-e 1x cuccok száma ugyebár elég kevés, erre alapozni szerintem felesleges
létezik aszinkrontuning...visszaosztott rammal is bőven lesz eredménye a cpu órajel növelésének
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest