Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért volt L- fokozatban, mert annyira billegett szerencsétlen, hogy máshogy nem mertem vinni.
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent. 
Phobion: Trükközni tudsz soloban is, mert pl. ha húzol egy teharautót, akkor az is tolja neki. Én se multiztam még, de szoktam csinálni ilyen "halálkaraván" szerű dolgokat simán vontatva egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent.