Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért volt L- fokozatban, mert annyira billegett szerencsétlen, hogy máshogy nem mertem vinni.
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent. 
Phobion: Trükközni tudsz soloban is, mert pl. ha húzol egy teharautót, akkor az is tolja neki. Én se multiztam még, de szoktam csinálni ilyen "halálkaraván" szerű dolgokat simán vontatva egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent.