Hirdetés
- PLC programozás
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest