Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó persze igazad van, amik nem tetszenek már megtanultam, de mint kezdő játékos, bezavart az élménybe.
Most szedem fel a matadék upgradeket aztán még pár stopperes kaland és pápá alaska.
Most volt az első olyan feladat amihez netet használtam. Weather forecast. 3helyre kellett felcibálni egy ilyen meteorológiai utanfutót ahol persze út nincs de hó az bőven. Gxakorlatilag pontról pintra követtem a gyerek útvonalát, mert ez ami engem nem mozgat a játékban. Hogy nehéz terepen idővel is küzdjekAmúgymit szerettek scoutnak?
Itt alaszkába a sima chevit használtam.
A hummer h2 olyan alacsony hogy feküdt a havon és nem ment előre, loadstar 1700 hadonló, a scout 800 meg olyan magad és instsbil hogy 2borulás után visdzatértem a ck1500hoz.
Most így a végére megvettem ezt ayar87et. Megnézem mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- Vicces képek
- bambano: Bambanő háza tája
- BestBuy topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- További aktív témák...
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest