Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Mindenki ugy ahogy neki jol esik.......
A mods megjelenesevel barki platinazhatja a jatekot ugy,h a nagy "homokozobol"(,mint fenntebb irta mas) azt hasznal segitsegul amit szeretne es ugy jatszva a jatekot ahogy tetszik.....Ez sztem ahoz kepest semmiseg,h tobb dolgot viszel magadra aggatva .A tulsuly fogalma az itt nem jatszik,nincs pacskeros ,h buntibe fuss
A palyat igy is le kell kuzdeni es a magasabb sulypont az azert hoz nemi kockazatot is. Nem kotelezo csak mutattam,h van ilyen megoldas is.....amihez azert daruzni is kell tudni,pl ronk eseten feltetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A palyat igy is le kell kuzdeni es a magasabb sulypont az azert hoz nemi kockazatot is. Nem kotelezo csak mutattam,h van ilyen megoldas is.....amihez azert daruzni is kell tudni,pl ronk eseten feltetlen.