Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Krumplinudli
üzenetére
Akkor én ezt megszívtam, mert nekem ez az opció hiányzik. Asszem valami újabb Linuxot kellene feltegyek. :(
Azért köszönöm mindenkitől! :C -
Krumplinudli
csendes tag
-
Krumplinudli
csendes tag
Kmailben:
Settings/Configure Kmail...
A Networknél adhatsz meg kimenő fiókot. Rányomsz az Add... gombra, SMTP-t választasz.
Az űrlap mezői egyértelműek, középen látod a ''Server requires authentication'' dobozt.
Kipipálod, beírsz user/pass-t és lőn! :C
Mindez KDE3.2-ben.
Pine-hoz nem értek. :B -
-
Nimrod
addikt
A problémám a következő, amin segítségtek szeretném kérni, melyet előre is köszönök.
Adott egy RedHat rendszeren alapuló Linux (7.1-es). A mail-szolgáltatóm (ami egyben a net-szolgáltatóm is) a leveleknél kér egy olyat, hogy a Kiszolgáló hitelesítést igényel opció legyen bekapcsolva. Namost ez win alatt Outlook-al nem is gond, de hol találom meg ezt az opciót a Linuxban, KDE felületen (a mail program összes beállítását néztem, Pine is van a gépen, de az meg nem grafikus hanem konzolos). Ötletek?
Mert így a leveleket le tudom tölteni, de küldeni nem tudok. Ám ha ez nem jönne össze adódik az újabb kérdés.
Freemail-es postafiókról áthozza szépen a leveleket, de ha ugyanezt beállítom SMTP-re is, akkor már nem megy. Talán a port nem stimmel?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest