- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Krumplinudli #5 üzenetére
Akkor én ezt megszívtam, mert nekem ez az opció hiányzik. Asszem valami újabb Linuxot kellene feltegyek. :(
Azért köszönöm mindenkitől! :C -
Krumplinudli
csendes tag
-
Krumplinudli
csendes tag
Kmailben:
Settings/Configure Kmail...
A Networknél adhatsz meg kimenő fiókot. Rányomsz az Add... gombra, SMTP-t választasz.
Az űrlap mezői egyértelműek, középen látod a ''Server requires authentication'' dobozt.
Kipipálod, beírsz user/pass-t és lőn! :C
Mindez KDE3.2-ben.
Pine-hoz nem értek. :B -
-
Nimrod
addikt
A problémám a következő, amin segítségtek szeretném kérni, melyet előre is köszönök.
Adott egy RedHat rendszeren alapuló Linux (7.1-es). A mail-szolgáltatóm (ami egyben a net-szolgáltatóm is) a leveleknél kér egy olyat, hogy a Kiszolgáló hitelesítést igényel opció legyen bekapcsolva. Namost ez win alatt Outlook-al nem is gond, de hol találom meg ezt az opciót a Linuxban, KDE felületen (a mail program összes beállítását néztem, Pine is van a gépen, de az meg nem grafikus hanem konzolos). Ötletek?
Mert így a leveleket le tudom tölteni, de küldeni nem tudok. Ám ha ez nem jönne össze adódik az újabb kérdés.
Freemail-es postafiókról áthozza szépen a leveleket, de ha ugyanezt beállítom SMTP-re is, akkor már nem megy. Talán a port nem stimmel?
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest