- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterkorm
csendes tag
válasz
llamada #1344 üzenetére
Tény és való, én is az ára miatt vettem meg. Mostmár ez van, mit tehetek, sikerült megoldani, hogy szakadás nélkül menjen, és bármit elbírjon, ami nekem kell. Hozzáteszem, ez az egy funkció nem megy a tűzfalon. Ellenben használok mindkét kliensgépen elég jó tűzfalat, konkrétan outpostot. Szerintem így már elég a védelem...
-
Peterkorm
csendes tag
válasz
Lackó86 #1337 üzenetére
Bár elfoglalt vagyok eléggé, olyan csütörtök-szombat viszonylatában előfordulok itthon, netközelben. Szerintem lehet lesz vevőd, ha nem, akkor megpróbálok virtuálisan segíteni
Üdv
ui: próbáld követni, amiket írtam az előző üziben. A kis drágának van egy ilyen tipushibája, ami maga az anti dos tűzfal funkció szarsága. Ez tehet a szakadásokról, a portforward ellehetetlenüléséről. Nálam ez az egy kis pipa eltávolítása óta minden oké. -
Peterkorm
csendes tag
Üdvözletem minden Kedves Fórumozónak!
Új vagyok itt. Nekem is egy ilyen sokak által ''imádott és istenített'' kis szerkezet osztja itthon a netemet egy asztali PC és egy wifi-s laptop között. Viszont én teljesen elégedett vagyok vele. Sok próbálkozásomba és utánaolvasásba telt, amíg rátaláltam a megoldásra. 3 hónapja nem volt szakadásom (kivéve 3 hete, áramszünet volt), MSN-ezem, BCDC-zem, (ez utóbbit portforwarddal, aktív módban, mind a laptopról, mind a PC-ről). Mielőtt alkalmaztam volna az alább leírtakat, voltak szakadásaim, és fagyásaim. Következő a nagy titok: adminlap (alapból:192.168.2.1) onnan: Security-->Firewall-->Intrusion Detection-->itt az SPI and Anti DoS Protection ki legyen kapcsolva!!!!!!! (ne legyen benne pipa)..a többi tűzfal-funkciót nyugodtan hagyhatjátok bekapcsolva. Mondanom se kell gondolom, a kliens gépekre tessék tűzfalat felrakni (én az outpost firewall 4.0-t használom). Az Advanced settingsben, DNS-sorokba tessék beirni a szolgáltató ltal adott dns-eket. Amennyiben portforwardoltok, úgyis kell a fix IP, fix DNS...a windowsban beállitva is a szolgáltatók által adott dns1 és dns2 legyen beírva.
A Szeretnék visszajelzést kérni, hogy hatott-e valakinek?
Üdvözlettel
Peterkorm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest