- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterkorm
csendes tag
válasz
llamada #1344 üzenetére
Tény és való, én is az ára miatt vettem meg. Mostmár ez van, mit tehetek, sikerült megoldani, hogy szakadás nélkül menjen, és bármit elbírjon, ami nekem kell. Hozzáteszem, ez az egy funkció nem megy a tűzfalon. Ellenben használok mindkét kliensgépen elég jó tűzfalat, konkrétan outpostot. Szerintem így már elég a védelem...
-
Peterkorm
csendes tag
válasz
Lackó86 #1337 üzenetére
Bár elfoglalt vagyok eléggé, olyan csütörtök-szombat viszonylatában előfordulok itthon, netközelben. Szerintem lehet lesz vevőd, ha nem, akkor megpróbálok virtuálisan segíteni
Üdv
ui: próbáld követni, amiket írtam az előző üziben. A kis drágának van egy ilyen tipushibája, ami maga az anti dos tűzfal funkció szarsága. Ez tehet a szakadásokról, a portforward ellehetetlenüléséről. Nálam ez az egy kis pipa eltávolítása óta minden oké. -
Peterkorm
csendes tag
Üdvözletem minden Kedves Fórumozónak!
Új vagyok itt. Nekem is egy ilyen sokak által ''imádott és istenített'' kis szerkezet osztja itthon a netemet egy asztali PC és egy wifi-s laptop között. Viszont én teljesen elégedett vagyok vele. Sok próbálkozásomba és utánaolvasásba telt, amíg rátaláltam a megoldásra. 3 hónapja nem volt szakadásom (kivéve 3 hete, áramszünet volt), MSN-ezem, BCDC-zem, (ez utóbbit portforwarddal, aktív módban, mind a laptopról, mind a PC-ről). Mielőtt alkalmaztam volna az alább leírtakat, voltak szakadásaim, és fagyásaim. Következő a nagy titok: adminlap (alapból:192.168.2.1) onnan: Security-->Firewall-->Intrusion Detection-->itt az SPI and Anti DoS Protection ki legyen kapcsolva!!!!!!! (ne legyen benne pipa)..a többi tűzfal-funkciót nyugodtan hagyhatjátok bekapcsolva. Mondanom se kell gondolom, a kliens gépekre tessék tűzfalat felrakni (én az outpost firewall 4.0-t használom). Az Advanced settingsben, DNS-sorokba tessék beirni a szolgáltató ltal adott dns-eket. Amennyiben portforwardoltok, úgyis kell a fix IP, fix DNS...a windowsban beállitva is a szolgáltatók által adott dns1 és dns2 legyen beírva.
A Szeretnék visszajelzést kérni, hogy hatott-e valakinek?
Üdvözlettel
Peterkorm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest