Új hozzászólás Aktív témák
-
orifab
csendes tag
válasz
Mirelit #1154 üzenetére
Hali!
Félreértés ne essék, nekem minden opcoió (skype msn...) jól műxik a 2 gépen egyszerre, akárhogy is variálom.... Kivételt képez az, amikor az egyiken megosztok valamit, és e másik géppel el akarom érni. Ekkor (csak is ekkor) a wireless gépet ledobja a hálózatról. Na ezt nem tudom, hogy miért van....
Valaki tud nekem segíteni?
[Szerkesztve] -
orifab
csendes tag
Sziasztok!
Hála Istennek én még időben váltottam, és vásároltam egy EDIMAX-ot.
Ezen minden fut, amikor külön-külön használom semmi probléma
(PC-kábellel + notebook-vezeték nélkül), viszont ha megosztok valamit PCn: legyen az film, vagy bármi a PCn és csatlakozni szeretnék a notebookal valamiért egyből ledob.
Tud valaki segíteni hogy mi lehet vele a probléma?
Hogyan leheetne egyszerűen megosztani a PC(merevlemez+nyomtató) részeit, hogy ne okozzon problémát, és ne dobjon le a netről? -
orifab
csendes tag
Csak 1-2 részadat, hogy irigykedjetek:
-2,5 Mbps nettel -> ha jól tom max 320
-308-310 MBps a torrent letöltésem
-Mellette netezek simán, akadás nélkül
-Feleségem szomszéd szobába EDIMAX PCMCI kártyával kiválló jelminőség mellett megintcsak simán netezik
-Skype bent,
-Sajna MSN-t jelenleg nem használok
Szóval 1-2 ipsétól hallottam h EDIMAXot kell intézni és télleg
NEKEM BEVÁLT -
orifab
csendes tag
Sziasztok!
Én csak rosszat hallotam az SMC szerkezetről, (na jó, volt 1-2 jobb is, de nekeik sok fáradozásba telt...) na és vettem egy EDIMAXot és elsőre nagyon fasza... Télleg csak
összedugod és megy, csak a tikosítással kellett tökölnöm, hogy nehogy lenyúljanak adattal és ennyi.
A bitcomet a 100%ot veri, szal király... -
orifab
csendes tag
Üdv !
Mi a véleményetek? egyre tanácstalanabb vagyok....Ha megveszem az SMC WBR14G2-t be fogom tudni állítani a netet+torrentet+msnt+...t és ha igen akkor mi mindent kell beállítanom rajta?
Segítsetek plz, nem akarom kidobni a zsetont az ablakon... -
orifab
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit szétnézegettem közben. Találtam egyet:
LINKSYS WKPC54G 54 Mb Vezeték nélküli szett- WRK54G rúter/WPC54GS PCMCIA kártya
kinek milyen a véleménye? -
orifab
csendes tag
Sziasztok!
Én most akarok vásárolni egy wireless routhert és egy WLAN usb-s kártyát. Felfigyeltem erre az SMC WBR14G-2 -re most 14.300 ért lehet megvenni a routhert és hálókártyát együtt. De ahogy olvasom, nem igazán nyerő a cucc, és ahogy nézegetem a többi típus (D-link...) is szaggatja a netet.
Nekem TORRENT (bitcomet), SKYPE, MSN és internetes böngészgetés a célom. Egy vezetékes géppel, valamint egy notebook-al WLAN-on
A kérdéseim:-Be lehet állítani az SMC-t úgy, hogy ne dobjon le a netről 10 percenkén?
-Vásátoljak egyéb tíust? De ebben az esetben milyet? Megbízhatóbb? És mennyibe kerül?
Köszönöm segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest