- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
WAN MAC-filter nincs véletlenül bekapcsolva? Ha igen, akkor a laptop MAC-címe hozzá van adva a listához?
Wireless access control szintén a fentiek szerint? Próbáld ki hogy minden korlátozást kikapcsolsz, és elölről létrehozod a kapcsolatot/ellenőrzöd: SSID, csatorna, titkosítás és annak kulcsa routeren és gépen, wireless bekapcsoltsága, és ha meglesz a net, akkor egyesével kapcsolgatod be a funkciókat.
A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy WAN hozzáférést nem engedélyez a laptopnak. -
BlacKSouL
addikt
Sajnos én nem vagyok ott a közelben, telefonon meg msn-en próbálok távsegítséget nyújtani havernak, de a körülmények nem épp ideálisak, mert csak este jó nekik, dolgoznának a laptopon közben, meg egyéb korlátozó tényezők is vannak sajnos, de majd kipróbáltatom velük mindenféle variációban, külön külön a lpatopokkal, meg tűzfal nélkül is, eddig csak kétszer 20 percet tudtunk vele foglalkozni, de majd talán mostantól több idő lesz.
A titkosítás haverom barátnőjének heppje, mert ő azt szeretné mindenáron, ha azt írná ki a gépe, hogy a hálózatuk amire csatlakozik, biztonságos, és jelszóval védett. Meg persze azt is szeretné, hogy senki más ne férjen hozzá a hálójukhoz, meg a netükhöz, meg minden legyen tuti, de azért ha valamelyik munkatársa elmegy hozzájuk melózni, akkor azért ő is tudjon kapcsolódni..Hiába magyaráztuk, hogy vagy-vagy a dolog.
-
BlacKSouL
addikt
Van egy kis gondom, [link] pont ilyen problémát/megoldást visszaolvasva nem láttam, mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Macska topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest