Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
WAN MAC-filter nincs véletlenül bekapcsolva? Ha igen, akkor a laptop MAC-címe hozzá van adva a listához?
Wireless access control szintén a fentiek szerint? Próbáld ki hogy minden korlátozást kikapcsolsz, és elölről létrehozod a kapcsolatot/ellenőrzöd: SSID, csatorna, titkosítás és annak kulcsa routeren és gépen, wireless bekapcsoltsága, és ha meglesz a net, akkor egyesével kapcsolgatod be a funkciókat.
A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy WAN hozzáférést nem engedélyez a laptopnak. -
BlacKSouL
addikt
Sajnos én nem vagyok ott a közelben, telefonon meg msn-en próbálok távsegítséget nyújtani havernak, de a körülmények nem épp ideálisak, mert csak este jó nekik, dolgoznának a laptopon közben, meg egyéb korlátozó tényezők is vannak sajnos, de majd kipróbáltatom velük mindenféle variációban, külön külön a lpatopokkal, meg tűzfal nélkül is, eddig csak kétszer 20 percet tudtunk vele foglalkozni, de majd talán mostantól több idő lesz.
A titkosítás haverom barátnőjének heppje, mert ő azt szeretné mindenáron, ha azt írná ki a gépe, hogy a hálózatuk amire csatlakozik, biztonságos, és jelszóval védett. Meg persze azt is szeretné, hogy senki más ne férjen hozzá a hálójukhoz, meg a netükhöz, meg minden legyen tuti, de azért ha valamelyik munkatársa elmegy hozzájuk melózni, akkor azért ő is tudjon kapcsolódni..Hiába magyaráztuk, hogy vagy-vagy a dolog.
-
BlacKSouL
addikt
Van egy kis gondom, [link] pont ilyen problémát/megoldást visszaolvasva nem láttam, mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest