- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Aham, már csak a routernek kellene elmondani
Működik, be van kapcsolva, látják a gépek a hálót de DHCP-n nem tudnak kapcsolódni, dix IP-vel kiírja a kliens gép, hogy kapcsolódva de fogadott adat nincs...
Nekem is volt ilyen routerem (az is hibás volt...) + volt már dana, linksys, netgear routerem, planex ap-m (+antennák), hub, usb/pci/pcmcia wlan, dlink wifi bridge és még egyéb cuccokszal ha nem megy akkor nem megy
-
_seth_
veterán
Ajánlott irodalom:
[link] -
_seth_
veterán
Enable: ha valaki benyomja a gépén, hogy keressen wlan hálózatokat így megtalálja
Disable: így nem fogja megtalálni de ha pl ''PC'' az SSID és beírom ezt pl a notin, hogy ''PC'' SSID-vel rendelkező hálózatra csatlakozzzon akkor gond nélkül csatlakozik (titkosítás és egyéb biztonsági dolgokat most nem keverek ide).
Nekem pl mindig is el volt rejtve az SSID. -
_seth_
veterán
2 dbi is elég lenne somindenre de ilyen routereknél a kimenetei teljesítmény(~) sokkal jobban számít 50-300 mW közötti általában. Nekem pl volt egy AP-m amin szintén 2 dBi antenna volt és ahol az SMC jele már nem volt fogható ott bőven 50% felett volt az AP jele.
Pl a jelenlegi Netgear routerem 35-40%-os jelet produkál ott ahol az smcvel már nem volt kapcsolat igaz csak teszt jelleggel viszem messzeire a gépet egyébként az smc is bőven elég lett volna ha nem lettek volna gondjai de már szerencsére nincs meg. -
_seth_
veterán
Én holnap viszem vissza a routert és megpróbálok egy másikra ráfizetni
-
_seth_
veterán
válasz
misimagaki #413 üzenetére
MSN is megy gond nélkül? Nem dobja le?
-
_seth_
veterán
Net, online játék, torrent megy de az MSN-t percenként levágja a router... tipp? V1.04-es firmware van rajta (újabb nem megy fel).
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
V1.02-re frissítettem a routert. Lehet, hogy a router miatt dob le az msn folyamatosan? Vagyis gondolom amiatt mert eddig nem volt ilyen
-
_seth_
veterán
G2 tulaj lettem... majd kiderül, hogy beválik-e vagy sem... eddig minden ok
''Runtime Code Version V1.00 (Mar 21 2006 17:41:14)''
Azaz ez egy V1-es verzió, arra van új megbízható firmware?
(9xxx ft volt az MM-ben és elhoztam egyet)
Ami már az elején nagyon tetszik: kis pici alacsony fényerejű ledek vannak rajtaAz előző dana routerem olyan volt mint lasvegas + mellé úgy ott volt az ap ami lasvegas kicsiben
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Tehát ha egy v2-est fogok ahhoz még nincs jó firmware?
-
_seth_
veterán
SMC 54Mbps WBR14-G2 wifi router
Ehhez a routerhez van már stabil firmware? A torrentet, netes játékot, nonstop üzemet, hogy bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest