Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Így van. Eddig nem csalódtam a cuccaikban. Két WBR14-G simán beszélget egymással WDS-sel egy 10 emeletes panelház két végében, a PCMCIA-s kártyáik is szerintem marha jók (WUSB-G rohadt távoli hálókat is érzékel, míg pl. próbáltam MSI és Gigabyte kártyákat, de azok az SMC nyomába sem érnek), ahogy most végignézem, miket használok, a legtöbb hálózati cuccom SMC. Még nem kellett visszavigyek egyet sem, sokszor egy fw updgrade megoldotta a problémát.
De ők is rájöttek, hogy ez a G2 nem lett valami jó széria, nem hiába kínálnak egy csomagban USB-s wifi adaptert a G2v2-vel, egy árban a szimpla routerrel... valahogy el kell adni...A terméktámogatás SZVSZ hagy(ott) némi kívánnivalót maga után. Pl. csomó ideig a WUSB-G-hez nem volt letölthető driver a hivatalos oldalon, a WBR14-G-hez sem a hivatalos oldalról szereztem firmware-t, pedig annak idején azzal is volt probléma, ha nem is akkora, mint a G2-vel...
Továbbá volt nagyon jó áron routerük beépített USB printszerverrel, de azt is levették a palettáról, helyette van külön csak printszerver wifis, de sokkal drágábban...
Lehet, érthető, hogy kénytelenek voltak váltani, és az alacsony árszintért nem feladni a minőséget... vagy fordítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest