- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Így van. Eddig nem csalódtam a cuccaikban. Két WBR14-G simán beszélget egymással WDS-sel egy 10 emeletes panelház két végében, a PCMCIA-s kártyáik is szerintem marha jók (WUSB-G rohadt távoli hálókat is érzékel, míg pl. próbáltam MSI és Gigabyte kártyákat, de azok az SMC nyomába sem érnek), ahogy most végignézem, miket használok, a legtöbb hálózati cuccom SMC. Még nem kellett visszavigyek egyet sem, sokszor egy fw updgrade megoldotta a problémát.
De ők is rájöttek, hogy ez a G2 nem lett valami jó széria, nem hiába kínálnak egy csomagban USB-s wifi adaptert a G2v2-vel, egy árban a szimpla routerrel... valahogy el kell adni...A terméktámogatás SZVSZ hagy(ott) némi kívánnivalót maga után. Pl. csomó ideig a WUSB-G-hez nem volt letölthető driver a hivatalos oldalon, a WBR14-G-hez sem a hivatalos oldalról szereztem firmware-t, pedig annak idején azzal is volt probléma, ha nem is akkora, mint a G2-vel...
Továbbá volt nagyon jó áron routerük beépített USB printszerverrel, de azt is levették a palettáról, helyette van külön csak printszerver wifis, de sokkal drágábban...
Lehet, érthető, hogy kénytelenek voltak váltani, és az alacsony árszintért nem feladni a minőséget... vagy fordítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest