Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
ufonauta #1075 üzenetére
Nálam működik a dlink, igaz hogy azon is fw-t kellett frissíteni, mert eleinte ugyanúgy fagyott mint az smc, viszont a googliban kerestem hozzá fw-t, és a mostani változatnál direkt kiemelték, hogy kijavították az eddigi p2p hibát.
Amint látod én sem az 524-est vettem meg, mert az gyanítom hogy ugyanolyan rossz lenne mint az SMC, hiszen hasonlóak a paraméterei, nagyon nagymama tipusú netezésre optimalizálták.... Sajnos nem volt lehetőségem Linksys-t venni pedig igazából azt szerettem volna, nagyon sokan arra esküsznek.
Az egyik nagykerben pedig megnéztem a garba visszahozott termékeket: K nagy halom ilyen SMC, egészen kis kupacnyi dlink (vegyesen mindenféle tipus) és pár db Linksys. A garos ügyintéző azt mondta, hogy az smc-t gyakran elhordják, a dlinket ritkábban, a Linksys-ért meg 2 hónapja nem voltak... szóval ebből is látszik a meghibásodási arány (persze figyelembe véve hogy mennyit vesznek belőle). A Dlinket is szidta, de jobbnak tartja mint ezt az smc-t.
Mivel kell vennem mégegy routert erősen gondolkozom, hogy ugyanez a DI-624-es legyen vagy a DSL-G624M...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest