Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Nekem is van hasonló, ha elindítom az utorrentet pár per múlva semmit sem enged át a router, pingre sem válaszol webes felület sincs, ahhoz képest hogy ezzel 2 hétig semmi baja nem volt. Tegnap lekorlátoztam a kapcsolatok számát, ugyanúgy megfagyott, újraindítottam vagy 10-szer, visszaállítottam a gyári beállításokat, ugyanúgy fagyott, aztán egyszercsak nem fagyott, és most jól megy azt leszámítva, hogy még mindíg megszakítja a netrádiókat, meg az irc-t, dehát erre a kettőre úgylátom csak dmz a megoldás...
Szóval aki ilyen routert akar venni ne tegye, mert egy rakás fos, egy kiszámíthatatlan tökhülye bugos kaki. Az a vicces, ha ezt a 1 megás netet a 2 gép fullosan kihasználja, akkor még a router webes felülete is belassul, arra gondolni sem merek milyen lehet annak aki sokkal gyorsabb netet oszt meg, ha már az enyémtől megfekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- LG UltraGear 27GL850-B IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync !
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest