- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Nekem is van hasonló, ha elindítom az utorrentet pár per múlva semmit sem enged át a router, pingre sem válaszol webes felület sincs, ahhoz képest hogy ezzel 2 hétig semmi baja nem volt. Tegnap lekorlátoztam a kapcsolatok számát, ugyanúgy megfagyott, újraindítottam vagy 10-szer, visszaállítottam a gyári beállításokat, ugyanúgy fagyott, aztán egyszercsak nem fagyott, és most jól megy azt leszámítva, hogy még mindíg megszakítja a netrádiókat, meg az irc-t, dehát erre a kettőre úgylátom csak dmz a megoldás...
Szóval aki ilyen routert akar venni ne tegye, mert egy rakás fos, egy kiszámíthatatlan tökhülye bugos kaki. Az a vicces, ha ezt a 1 megás netet a 2 gép fullosan kihasználja, akkor még a router webes felülete is belassul, arra gondolni sem merek milyen lehet annak aki sokkal gyorsabb netet oszt meg, ha már az enyémtől megfekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest