- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Rover vázolta a lehetőségeket, hova lehetn e ezzela kérdéssel fordulni, válassz tetszés szerint.
-
Rover623
félisten
A problámád nagy valószínűséggel nem gyártó/típusspecifikus...ezért az önálló topic nem igazán indokolt.
Samsung monitorok.
Monitor problémák.
Kérdéseddel fáradj át ezek közül vmelyikbe... -
lloydp
csendes tag
Udv
A problemam a kovetkezo: ugye adott a monitor, amin ugye lehetoseg van egy auto gomb al beallitani a kepet. Nekem ezt redszeresen csinalja, csakhogy magatol. Visszavittem a monitort a boltba ahol vettem, de ott 2 napig tokeletesen ment. Ezutan haverom is nyustolte 1 napig, de nala sem jelentkezett a problema. Gondoltam akkor nem a monditor a ludas, igy megvolt a driver csere ami nem segitett, ezutan a win reinstall. Sajnos ezutan is csinalta, ezert szereztem egy masik VGA-t es kiprobaltam azzal, de az eredmeny u.az volt.
Remelem valaki talalkozott mar hasonlo problemaval es tud segiteni.
Amugy ez mar cseremonitor, mert az elso amit vettem, a brightness-t allitotta magatol, visszavittem es azt ki is csereltek. Az egy honapig birta, ahelyett kaptam ezt ami ugye uj volt.
Egy ev utan mostanaban kezdte el csinalni. Igazabol lovesem sincs mi lehet. Egy even keresztul tokeletesen mukodott, mostmeg rajott.
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest