Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Polesz #219 üzenetére

3D: nos most van 3D, de bár ne lenne :( Olyan csiga lassú, hogy szoftveres emulálással is gyorsabb lenne szerintem :(

Mozilla: nem tudom mi volt a baja, most már megy rendesen :F

Viszont attól félek, hogy megint nem lesz sokáig vendég a Slack :( Megvárom míg a 9.2-es MDK kijön, és azt hiszem annyi (kivéve persze, ha addig annyira megkedvelem). igazából az a bajom a Slackware-el, hogy nem látom azt a szintű különbséget a Mandrake-hez képest, amiért megérné ennyit szórakozni vele. És nagyon hiányoznak a csomagok, hiányzik az, hogy a (szerintem) logikus dolgokat megcsinálja magától (lásd: ha egyszer beállítom neki, hogy ''RAdeon'', akkor miért nem állítja be a 3D-t? :F).

Meg ráadásul kezdek rájönni arra, hogy rám az jellemző, hogy sok mindenbe belekezdek, de igazán nagyon-nagyon kevés olyan dolog van, aminek a mélyére ásom magam. Így vagyok a linuxxal is: rájöttem, hogy tényleg nagyon jó, tetszik is, érzem, látom, tapasztalom hogy jobb mint a Windows, de egyszerűen nincs kedvem/türelmem annál mélyebbre beleártani magam, mint ami pl. egy MDK konfigurálásához kell.

Szóval nem adom fel, csak rájöttem, hogy ez nem nekem való.

Új hozzászólás Aktív témák