Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
válasz
Benebene
üzenetére
Üdvözlünk köreinkben Benebene

Nekem is volt ilyen problémám, vagy legalábbis hasonló: Szűz winre feltelepítettem a Skype-ot, aztán a tűzfalban kicsit megnyírbáltam a jogait, nehogymár olyan sok felé csatlakozzon... És nálam emiatt történt, hogy bejelentkezésután kiírta ugyan a partnereket, de mindenkit mint offline. A proci azért pörgött 100%-on, mert nem győzte tiltani a Skype kéréseit külső a IP-kre.
szimcsi: Ennél a gondomnál is a tűzfal volt a hibás
A küldő IP-jét be kellett tennem a ''Trusted'' zónába, és akkor lódult meg igazás a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A küldő IP-jét be kellett tennem a ''Trusted'' zónába, és akkor lódult meg igazás a sebesség.