Új hozzászólás Aktív témák
-
Marczi80
tag
3 éve történt. Kicseréltem az égőket, minden méködött szépen. Elindultunk keletre - feleségem királyhelmeci - a szomszéd faluban vettem észre, hogy a tachométer nem mutat jól. Visszafordultunk, műszerfal szétszed, tachométerzsinór kicserél - itt viszont műszerfalat nem bántottam, csak kivettem, visszatettem, összerakom, indulás próbaútra - tolatok hátra, és apám ordít, hogy füstöl a műszerfal. a középen függőlegesen menő áramköri rész ment ki. Mivel időhiányban voltam bátyám csinálta meg, kivette azon égőket, amik ezen a részen vannak, tehát parkolófényjelző, a fordulatszámmérő kettese allati és a tachométer 120 alatti égőt. Azóta volt szétszedve, de semmi különös nem történt.
Nyáron fűtést cseréltem, mivel folyt. Meg esős időben már néha beázott, mert néhány helyen olyan volt, mint az ementáli. Vittem haza heggesztetni az autót, amikor észrevettem, hogy nem világít a műszerfalam háttérvilágítasa. Tegnap szedtem szét, és látom, hogy el van égve a csatlakozó és az első égő közötti rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest