Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Video digitalizálás
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azJENŐ
csendes tag
-
azJENŐ
csendes tag
válasz
Laccer1989 #11992 üzenetére
Eustock Magyarországon érvényesíthető garanciával .
-
azJENŐ
csendes tag
Bocsánat elnéztem a topikot!
Jenő
[ Szerkesztve ]
-
azJENŐ
csendes tag
válasz
coolicool_hu #11822 üzenetére
Szia!
Én a SjCam sj5000-t venném, de ha fontos a wifi, akkor a SjCam sj5000 wifi-t, sima mind a kettő.
Azért ezt a két típust választanám, mert láthatóan jobb, szebb filmet készít, pontosabb fehér egyensúly kezelés = szebb, természetesebb színek.
Én még rendeltem hozzá plusz 1 akkumulátort és tárolótokot.
Érdemes végiggondolni, hogy mi-mindent szeretnél és egyben megrendelni, a szállítási költség miatt. -
azJENŐ
csendes tag
válasz
coolicool_hu #11818 üzenetére
Szia !
Néhány kérdés:
Mire akarod használni a kamerát?
Mennyit használnád egy évben?
Mik az elvárásaid?
Akarod-e feldolgozni, lassítani, archiválni a filmeket?Én is az Eustock-tól vásároltam, nekem minden rendben volt. Én a SJCAM sj5000 wifi-t vettem, de elég lenne a síma is, de akkor nem volt, strandon, csúszdán elbohóckodni, emlék filmet készíteni jó volt, majd most télen síeléshez is kipróbálom. Talán a legjobb ár-érték kompromisszum az olcsó kategóriában, 40 000 alatt, szerintem is.
Ha nem akarsz semmilyen kompromisszumot, úgy vegyél egy új GoPro 4-t, igaz az már másik árkategória.
[ Szerkesztve ]
-
azJENŐ
csendes tag
Gondolom ez a távirányító bekapcsolt wifi mellett működik!
Nem eszi így jobban az akkumulátort? -
azJENŐ
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #10802 üzenetére
2A -> 1óra alatt 2 ampert tölt.
Ha minden optimális, akkor egy 900 mA/h-ás akkumulátort egy 2A/h-ás töltő nem egészen fél óra alatt tölt fel- míg egy 550mA/h-ás töltő nem egészen kettő óra alatt teszi meg.[ Szerkesztve ]
-
azJENŐ
csendes tag
válasz
AndrewTdi #10797 üzenetére
Még valami, ezek az eszközök meglehetősen okos készülékek, amikor az akkumulátor eléri a töltöttségi szintet, akkor nem ereszt több áramot az akkumulátorra.
Baj általában a nem " okos" töltőkkel szokott lenni, melyek vagy addig dolgoznak, amíg le nem kapcsolod, vagy meghatározott ideig, de ilyenek ma már nem nagyon vannak.
A kameráknál nem a töltő okos, hanem a kamera.
Töltés alatt minimális melegedés normális, de a töltés végeztével, kontroll lámpa elalszik már nem melegedhet. -
azJENŐ
csendes tag
válasz
AndrewTdi #10797 üzenetére
A 2 amper nem pillanatnyi teljesítmény, hanem helyesen 2A/h, tehát 2ampert ad le 1 óra alatt.
550mA -> 0,55A/h ........ stb stbui: A teljesítményről, a 2007 4,3"-os GPS-em 1,2A/h töltője teljes fényerőn és folyamatosan dolgozva, nem egész 2óra alatt is teljesen feltölti a készüléket.
De a gyerek 2,1 A/h tab töltője is probléma mentesen feltöltötte.[ Szerkesztve ]
-
azJENŐ
csendes tag
válasz
slipkorn86 #10790 üzenetére
Én nem értem ezt az USB töltő parát.
Valakinek volt már problémája, rossz tapasztalata a gyári töltővel?
Egyébként a telefon töltődre bátran rádughatod, nem lesz baja.Amit figyelni kell töltőknél: input: AC 240V (váltóáram 240volt: hálózati feszültség európa-ban)
output: DC 5V 550mA (egyenáram 5volt. A teljesítmény, töltőáram 550miliAmper)
750mA
1.0A
1.5A
2.0A
Minél nagyobb a teljesítmény annál gyorsabban, rövidebb idő alatt tölti fel az akkumulátort a töltő.
De az az én tapasztalatom, ha van időm, akkor jobb az alacsonyabb teljesítményűt használni, jobban szereti az akkumulátor.
Ha nagyobb teljesítményű töltőt használsz, akkor sem tudod túl tölteni az akkumulátort, mert csak annyi ideig tölti magát ameddig kell, erre vigyáz a kamera.ui: Ha gond lenne a gyári töltőkkel, akkor szerintem Kelzsoca már figyelmeztetett volna.
Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...