Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Firmware update-elés / downgrade-elés - installálás - telepítés "magyarul":
- üres micro SD-re rárakod az aktuális "FW96650A.bin" file-t
- berakod a kártyát a kamerába
- kamerát bekapcsolod
- vársz egy kb. 30-40 mp-et, a FW ráinstallálódik magától
- beállítod a beállításokat
- formatálod a kártyát
- élvezed az új FW-det a kameránDe sztem ez az összefoglalóba is le van írva...
FW hozzáférésről... aki keres, az talál!
(amúgy szoros kapcsolatban vagyok a gyártóval / főbb forgalmazókkal - így pl. foxoffer-rel is, sokszor a publikálás előtt hamarabb megosztják... de amúgy pl. foxoffer oldalán általában fellelhetőek, hanem, akkor meg úgyis linkelem... facebook oldalunkon minimum)SD28 firmware-hez meg, múltkor valahol láttam... de ha nincs ilyen készüléked, akkor mi szükséged lehet rá!? ha mobilx-től vetted, ők írják, hogy e-mailbe elküldik, ha nem onnan van, akkor meg...
Amúgy ne aggódjatok... tervbe van véve, hogy összegyűjtsük az összes kiadott fw-t egy helyre... facebook oldalon: facebook.com/SJ4000HUN össze lesz gyűjtve mind, folyamatosan frissítve, ha újat adnak ki... csak most kicsig bonyolult...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Töltés alatt nekem is ilyen... az a normális, próbáltad bekapcsolni!?
Azaz töltöre dugva felvillan ez akkus kép, és ekkor megnyomod elől a bekapcsológombot!
(elvileg röviden elég megnyomni... ha esetleg arra nem vált át élőképbe, akkor hosszan... ha ezse ok, akkor lehet az akkuja halott, de az is lehet, hogy a kamera... vagy most írtak tegnap, hogy a gombja, nem jó és szétszedés után javítható volt.. sok az alternatíva... végig kéne mindent próbálnod)Pláne. hogy írtad... te is SD28-at kaptál!
(mutathatnál ebay eladót, hogy attól még véletlenül - más se vegyen... mármint aki SJ4000-et akar és nem SD28-at)[ Szerkesztve ]