- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirby76
tag
-
kirby76
tag
Ez suxx, köszi a tapasztalatokat srácok!
Majdnem megrendeltem, még jó, hogy visszanéztem ide.[ Szerkesztve ]
-
kirby76
tag
Mivel konvertáljátok a .mov file-t pl. .mp4-é?
-
kirby76
tag
Hello, én is pont az átkonvertálásra kérdeztem rá tegnap, de nem jött válasz, így magam találtam meg.
Biztos, hogy millió alkalmazás tudja ezt, én a Free MP4 Video Converter-be akadtam bele(a FreeStudio része). Kiválóan paraméterezhető, először kockás volt a végeredmény, amikor is észrevettem, hogy az eredeti 15MB/s bitsűrűség helyett 7-el csinálja a konvertálást. Atállítottam 19-re(15-öt nem lehetett kiválasztani) és szemre ugyanolyan jó minőségű lett a végeredmény, mint az eredeti .mov.
Nekem a media player(Asus) nem tudta akadásmentesen lejátszani az eredeti .mov-ot, ezért kerestem megoldást erre a témára. Bár igazat adok az előttem szólónak, hogy nyilván úgyis megvágja az ember a nyers felvételeket, akkor meg a kimenet már eleve .mp4, .mkv vagy miegymás lesz. -
kirby76
tag
válasz kistrojak #5810 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy nem csak az nem vesz ilyen kamerát, aki nem tud, hanem aki nem akar rá többet áldozni. Szerintem a GoPro indokolatlanul túl van árazva, nem beszélve arról, hogy megveszel egy (mondjuk csak) Silvert, azon nincs pl. kijelző és fele ennyi kiegészítővel érkezik, tehát mire ehhez a konfighoz eljut az ember az bőven túl van a 150k-n, ebből meg ugye (tudjuk) 5 ilyen kamera kijön.
Kicsit off, de ez olyan mint az Apple termékek. Gusztustalanul túl vannak árazva. Épp tegnap nézegettem egy gsm kereskedés honlapját: 210-300k között van egy iPhone6 memóriától függően. De amíg sorban áll a millió ember egy-egy megjelenéskor az üzleteknél, meg sátrat ver éjszakára, hogy övé legyen az első készülék, addig minek is vinné lejjebb az árát.
ON: A többivel egyetértek: a szopás valóban benne van a pakliban, ezzel számolni kell. Kihívás +1 -
kirby76
tag
Lencse és vízálló tok védőkupakról tudunk valamit? Valaki írta, hogy 3D nyomtat majd rávalót és jól meg is lehet venni....
A napokban rendeltem Fox-tól pár kiegészítőt, többek között GoPro-ra való védőkupakot, szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz jó, de majd max. eladom.
Szóval van ebben a témában előrelépés? -
kirby76
tag
Csomi-nak köszönhetően van már kiváló kupakom a kamerára és a vízálló tokra is.
Emiatt és mert nem jó (túl nagy) az SJ4000W-re, eladósorba került egy ilyen.
Most vettem át a postán, friss ropogós. Nyerészkedni nyilván nem akarok rajta, 5.45$ volt, mai árfolyamon számolva az 1.330.- pénz. 1.300-ért vihető, plusz posta, vagy BP-en személyes találka keretén belül is megoldható.
Ha valakit esetleg érdekel, PÜ-be írjon please. -
kirby76
tag
válasz Real_Necro #6782 üzenetére
Sziasztok,
először is Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak!
Firmware-el kapcsolatos kérdésem van: 0918V2 van most fent, jól értem, hogy erre nem tehetem fel a novemberit és/vagy a decemberit? -
kirby76
tag
válasz maj-viktor #6799 üzenetére
Thx! Értem.
Tudom, hogy nincs rá egzakt válasz, de azért várható még újabb firmware a "régebbi" verziókra is, nem?
Nem mintha bármi bajom lenne a mostanival(0928V2)....De ezt tisztázzuk már légyszí, ha ezt látom a 'Version' menüben, hogy:
Modell: SJ4000
Version: W20140918V02
Date: Sep182014
Firm: SJCAM....akkor ez nem a legújabb verzió, ugye?
Ha igen, akkor érthetetlen, mert okt. 3-án rendeltem, kb egy hónap múlva érkezett, ergó nem nagyon lehet novemberi.[ Szerkesztve ]
-
kirby76
tag
válasz veector #7590 üzenetére
Nem tudom nálad mi a helyzet a 64GB-os kártyával, de:
én ma vettem (más célból) egy 64-es Samu mSD kártyát. Gondoltam kipróbálom, mi bajom lehet. Beleraktam, felismerte, több mint 9 és fél óra rögzítési időt írt ki. Ha elindítom a rögzítést, látszólag elindul a felvétel, megy a számláló stb. Viszont: ha megpróbálom a kamerán a lejátszást, "No image" felirat fogad, illetve kártyaolvasóba helyezve és PC-be dugva sem találok rajta semmit.
Szóval nálam nem működik, de nem is hiányzik, kinek nem elég négy és fél óra rögzítési idő.... -
kirby76
tag
Kérdés: rendeltem még anno a kamerához ilyen cuccot, amelyben volt 4db rögzítő tappancs, valamint ilyet is. Viszont az egyik pakk egy rakat fos, mert alig lehet belecsúsztatni a kamerát, a másik négy viszont tök jó.
A kérdés az lenne, jól látom, hogy sem az electropoint-nál sem a greyvshop-nál nincs ilyen?Valaki meg tudná esetleg mondani, melyik a tuti rögzítő talp, amelybe könnyen lehet berakni-kivenni a kamerát?
Nem tudom nálatok, hogyan szuperál a "gyári" 3M kétoldalas ragasztó, de nálam botrányosan szarul. A napokban voltam egyet csúszni, és előző este bajlódtam a bukósisakra való rögzítéssel. Bármennyire tisztogattam a bukót ill. a rögzítő talpat, csak nem akart jól megragadni. Valószínűleg az 5-ik kanyar után elhagytam volna a kamerát. Viszont találtam itthon modellezéshez használatos kétoldalas ragasztót, az nagyon fasza, gyakorlatilag csak csavarhúzóval aláfeszegetve tudtam levenni a bukóról a tappancsokat.
Nem is esett lel sem a sisakról, sem a deszkáról.
Összevágok egy rövid videót a nap nyersanyagából és közzéteszem, hátha valakit érdekel. -
kirby76
tag
Nagyon kellemesen csalódtam a kamerában, felhívnám a figyelmet arra, milyen remek minőséget produkál még teljes ellenfényben is.
Egyedül a WB kezeléssel van néha baj, de ezt talán javítják majd egy későbbi firmware-ben. -
kirby76
tag
Jaja, lehetne még rajta dolgozni, de nem volt túl sok időm rá. FULL HD, 30fps, Auto WB, gyakorlatilag minden alapon volt.
laspring: én a deszkám elejére ragasztottam egy rögzítő talpat, mely a kamerával érkezett, de mint a 7683 hsz-ban említettem, nem a gyári 3M-el, hanem modellezéshez használatos kétoldalas ragasztóval. Ez utóbbi atom jól rögzít, még a deszkáról sem esett le a kamera, pedig rázkódott rendesen.
-
kirby76
tag
Bocs előre is, ha esetleg olyat kérdezek, ami már ki volt tárgyalva, meg volt válaszolva.....
Van egy SJ4000 WIFI kamerám, amivel alapvetően meg vagyok(lennék) elégedve, csak az a fránya WB kezelés.
A legújabb fw (01.26) van rajta, de sajnos ezzel sem lett jobb a régiekhez képest.
Nézegettem az összehasonlító képeket-videókat és szívesen beneveznék egy SJ5000 WIFI-re, úgy látom itt sokkal jobb a WB, élethűbbek a színek, nem kékes, mint a 4000-nél.
Kérdésem, hogy az 5000-es tudja az 1080p@120fps-t "normál" módban, vagy ez is csak a frame-eket duplázza?
Gondolom a 4000-es kiegészítői mind jók hozzá, persze a tokot kivéve? -
kirby76
tag
Elnézést, az előzőt az SJ5000-es topikba szántam, véletlenül ide post-oltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest