Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz D@reeo #8883 üzenetére

Elméletben igen... de én nem sz*patnám magam mostanában a banggood-al... hiába olcsó, ha "szar"...

Bizonyítottan van 2 eset az én körzetemben, amikor fake kamera jött...
    Röviden, gyorsan leírva: most felkaroltam a 2 esetet (1wifi-s és 1sima... bangról jan. közepén rendelve mind2)
    az egyik haver rendelte.... a másiknak itt fórumba/face-n keresztül segítem a reklamációba!

Jelenleg az állás... paypal vita... fake... írják, hogy nem az... küldtek fw linket (talán azt ami eddigis volt)

De kézbe véve a simának sokkal rosszabb az anyag minősége, mint az eredetinek... a wifi-snek meg az "elcsúszott" fw számos...

Érdekes módon az egyiknél "tagadják, hogy fake", a másiknál meg a kínai angollal, mintha cserélni akarná/másikat küldeni!

Jelenleg a visszapostáért küzdök mind2 esetén... ahogy írtad te is, ogy a paypalnak ELVILEG van olyan akciója, hogy a vissza ptkg.-et is refundolja!

Tanulság (nem részemre, mert nem én rendeltem), de a későbbi rendelőknek... sajnos a bang fake-t IS küldhet... sima logó nélküli és wifi-s esetén! (de ez tulajdonképpen bárhol előfordulhat)

Ám PayPal a fake vs nem fake esetén nem igazán fog kizárólagosan a te javadra dönteni! Mert ez nem olyan, mint egy iPhone VS iPhone klón... ott a márkajelet is lehamisítják! Itt viszont leráznak annyival, hogy az SJ4000 csak egy típus szám... 1000 gyártója lehet...(/OFF)

Belföldi forrásnak, amig van készlet és nem nyúlnak rossz készletbe mind3-at ajánlom: electropoint - greyVshop - p1cam...
    Ha elfogynak utána viszont inkább csak az electropoint-ot, mivel ők nagyker és 100+ mennyiséget rendelnek, míg Gery és p1cam, ha jók az értesüléseim kisebb mennyiséget... ~20-30db-okat...

külföld esetén meg még ott van a 3-as között a: foxoffer - banggoood - geek

De persze próbálkozhatsz az ebay-es / ali-s eladókkal, csak azokkal nincs NAGY tapasztalat... 1-2 rendelő lehet rendelt az adott eladótól... de az említett webshopokból már többen is rendeltek... "sikerrel"...

Szóval röviden... én most külföld esetén nem a bangtől rendelném... hiába a paypal védelem, stb. talán pár hónap múlva lecseng a hibás készletük... de addigra meg már lehet inkább érdemesebb lenne az SJCAM SJ5000-et rendelni! (persze drágább... de jobb is)

(ám még itt vagyok a topikba, csak leszóltatok, így a háttérbe vonultam, de ha valaki konkrét kérdést akar hozzám intézni... még élek! :D)

• Tamás 72

tag

válasz D@reeo #8883 üzenetére

A banggood nem is válaszol ,még a pay paynak sem reagál annyira tróger banda!
    Lehet,hogy règen korrektek voltak de most biztos,hogy nem azok!Szemèly szerint nem javaslom neked!

Új hozzászólás Aktív témák