- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
riverrider80
csendes tag
válasz
bartal996 #7459 üzenetére
A válasz egyszerű, nem fullHD-ban vetted a felvételt (4gb kb 35 percnyi anyag a kamera bitrátájával, tehát az 5,8gb/1 óra az sohány lenne FullHD-ra, inkább 720/60p-re tippelnék). Ezt átkonvertáltad egy nem túl combos bitrátájú netes fullHD-ba (alig nagyobb a kész file), ami kvázi csak belenagyít, meg még jól agyontömöríti az amúgy is tömörített képet és voilá, itt a jó kis pixeles borzalom minőség.
-
fuze
őstag
válasz
bartal996 #7459 üzenetére
Az internetHD nem hangzik túl jónak. Én az ilyen preseteket kerülném, ráadásul a youtube is széttömöríti. Én H264 konténerű fullhd (29,97-es framerate) mp4 formátumot rendereltem. Bitrate encoding: VBR 2 pass, Render at maximum depth, Use maximum render quality
Ezek a beállítások adobe media encoder-re vonatkoznak, de szerintem hasonló lehet a vegasban is. (Másrészt a media encoder egy külön program, így a renderelést csinálhatod azzal is, míg a szerkesztést vegasban)
Nekem ilyen lett. Egy gyors tesztvideóval kipróbáltam mit lehet kihozni belőle utómunkával. Még nem tökéletes, de azért alakul.
Szerk.: Ja, meg kipróbáltam, hogy milyen lesz ha kiegyenesítem a halszem hatást. A szélén kicsit mosottas így, de lehet vele dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest