Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TV antenna és jelerősítés
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Mondom:
a szolgáltatások érdekelnek elsősorban, másodlagos a teljesítmény, de nem akarok bevallottan ''nem elég jó'' cuccot.
Semmiképp nem vennék KT266A-s lapot, akkor inkább 333-ast, de még az sem tud mindent, ami nekem kellene.
GF kártyát nem vennék szintén, valamint a 7500 emlékeim szerint nem tud sokkal többet, mint a Matrox G400-am, tehát arra felesleges lenne cserélni.
Winchestert nem kell vennem, van egy 30 Gigás Maxtor, azzal kibírom.
Monitorom is van, SyncMaster 755DF, tökéletesen lapos képcső, tiszta kép.
Nem hiszem, hogy mókuskerék lenne az, amit csinálok, a két és fél év alatt csak HDD-t cseréltem, mert kidöglött a Quantumom, ill. vettem a nagyobb monitort (550b volt előtte). Ja igen és háózati kártyát is vettem az ADSL miatt:)
Ami miatt itt problémázok, az az, hogy anno processzorhoz vettem lapot és nem néztem körül eléggé, ennek lett az eredménye, hogy már akkor sem volt valami új a cucc. Most inkább alaplapot nézek a szolgáltatásait figyelve leginkább, és veszem hozzá a megfelelő procit.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SörcsaPH!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest