- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
A játék ma délután megjelent! A Steam-en megvásárolható s letölthető vagy aki már megtette mint jómagam is egy kis decrypt után már élvezheti is.
A játék elején egy egyenlőre még ismeretlen helyen ébredünk néhány ''barátunk'' kedves szavára. Viktor Radek és Elexis Sinclaire ''hízelgése'' közben valami megtöri pontosabban szétlövi e meghidt hangulatot s mikor felpíllantunk ott áll nem kissé felfegyverkezve a mindig kislányos Jessica Cannon a megmentőnk.A továbbiakban ő és John R. Blade egyik alkalmazottja JC a hacker segíti utunkat. Az első pár ájuldozás után (ami közben valami olyat látni amit még egyetlen játékban sem tapasztaltam) jöhet egy kis fegyvertelen bóklászás majd a shotgunozás,robbantgatás stb...
Aki valami hihetetlen grafikai újdonságra számít ami a source motor mélyén rejlik csalódni fog. Tulajdonképpen a játék nagyon szép csak valahogy minden képkockáról s tulajdonképpen a játék teljes atmoszférájáról HL2 jut eszembe. Ha nem figyelek a storyra azt hihetném, hogy egy kiegészítővel játszok. (Mellesleg hozzáteszem nagyon jól szórakozom)
Szerintem a fizikán javítottak a HL2höz képest. Rendkívül mulatságos mikor a rocketman-ek hátán lévő palackot kilőve elszállnak mint egy lufi. Illetve amit eddig még nem láttam egyetlen játéknál sem (s férfiként nem bírom kihagyni) végre a keblek is életre keltek. Nincs többé odaragasztott ''beton-cici'', ahogy kell rendesen ringatózik ide-oda
Kb 2-3 órát nyúztam még csak a játékot de élvezem. Persze már most találtam benne egy két rendkívül ostoba hibát de melyik játékban nincs.
Na megyek is és aprítok tovább...
Üdv,
Seaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest