Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
A játék ma délután megjelent! A Steam-en megvásárolható s letölthető vagy aki már megtette mint jómagam is egy kis decrypt után már élvezheti is.
A játék elején egy egyenlőre még ismeretlen helyen ébredünk néhány ''barátunk'' kedves szavára. Viktor Radek és Elexis Sinclaire ''hízelgése'' közben valami megtöri pontosabban szétlövi e meghidt hangulatot s mikor felpíllantunk ott áll nem kissé felfegyverkezve a mindig kislányos Jessica Cannon a megmentőnk.A továbbiakban ő és John R. Blade egyik alkalmazottja JC a hacker segíti utunkat. Az első pár ájuldozás után (ami közben valami olyat látni amit még egyetlen játékban sem tapasztaltam) jöhet egy kis fegyvertelen bóklászás majd a shotgunozás,robbantgatás stb...
Aki valami hihetetlen grafikai újdonságra számít ami a source motor mélyén rejlik csalódni fog. Tulajdonképpen a játék nagyon szép csak valahogy minden képkockáról s tulajdonképpen a játék teljes atmoszférájáról HL2 jut eszembe. Ha nem figyelek a storyra azt hihetném, hogy egy kiegészítővel játszok. (Mellesleg hozzáteszem nagyon jól szórakozom)
Szerintem a fizikán javítottak a HL2höz képest. Rendkívül mulatságos mikor a rocketman-ek hátán lévő palackot kilőve elszállnak mint egy lufi. Illetve amit eddig még nem láttam egyetlen játéknál sem (s férfiként nem bírom kihagyni) végre a keblek is életre keltek. Nincs többé odaragasztott ''beton-cici'', ahogy kell rendesen ringatózik ide-oda
Kb 2-3 órát nyúztam még csak a játékot de élvezem. Persze már most találtam benne egy két rendkívül ostoba hibát de melyik játékban nincs.
Na megyek is és aprítok tovább...
Üdv,
Seaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest