Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv!
Jó rég nem volt itt senki, de most jelentkezek.
Ma feltettem a Sin Ep1-et és a hozzá tartozó Sin-t is. Az utóbbi buffer hibával folyton kilépett. Volt itt egy link, azonban arra trójait észlelt a rendszerem.Úgyhogy nem próbálkoztam.
Viszont találtam egy másikat, hátha valaki szeretne játszani ezzel az igen régim, remek játékkal:
SINA 8. hsz-ben van egy direct link, ki kell várni az időt, letölteni (300mega), majd telepíteni a readme fájl szerint.
Viszont NEM a S1.ese-vel kell indítani, hanem a meglepő Quake3.exe-vel, ami ott lesz a könyvtárban a telepítés után!!! És működik, minden szinten a Sin1!!!
Remélem, tudtam segíteni! -
Carlos66
csendes tag
A jóöreg Sin feldolgozása... Nem is lett rossz game.
Sok tekintetben ugye hasonlít a HL2-höz de a feelinge azért csak más.
Ebbe van ám a angy üzlet öreg játékot felújítani
-
Vistaboy
veterán
Hali!
Nektek is meztelen benne Elexis?
Én ezen egy kicsit meglepődtem.
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
A legdurvább a játékban,hogy X850XT-n is akad néha. biztos el van rontva valami.
-
Gyusz
őstag
A Sin Episodes néhány helyen csak egy egyszerű Half-Life 2 modnak volt titulálva, amiben van is némi igazság. Epizodikus (az általad említett kiegészítők miatt) megjelenés, Source motor, Steam-es terjesztés, stb. A különbség csak annyi, hogy a Valve megfelelő tőkével rendelkezik, hogy az epizódosdit lenyomja a rajongók torkán, bár kétségtelenül jó lett az Episode One a rövidsége ellenére is. A második részt pedig már nem egyszer halasztották, talán tényleg megjelenik még az idén.
-
1010
őstag
igen...
amugy tök hasonló a hl ep stori ehhez
az is epizodikus
egy csaj kisér végig minket, ugyanaz a menü a grafika, és a második rész ugy kezödik(kezdödne) hogy a csajjal valami baj történt.
nem baj
abbol viszont mindjárt itt a második rész azt beszélik
csak nekem nehogy sader 2.0tól induljon
-
-
1010
őstag
cs
most szereztem meg a sín epizódokat
eddig az ep egyel jáccottam akkor most tovább tölt ahol az ep nek vége van vagy mi? -
phare
aktív tag
Üdvözlet!
Az a problémám hogy elakadtam, rögtön az elején a SIN Episode 1-ben. Amikor az a faszi beszél hozzám majd lőnek rám, én leugrok, végigmegyek egy fapadlós részen, majd továbbmegyek egy alagútban felmászok egy létrán ott a csaj beszél hozzám kapok tőle egy valamit (amivel a billzeten a q-val lehet vele ütni), nem pisztolyt, majd nem nyílik egyik ajtó sem. Nem tudok továbbmenni. Mit kell csinálni?
THX a válaszért! -
zso73
veterán
Nekem tetszik a játék. Én is sajnálom, hogy vége. De mejd előkotorják szerintem......
Legalább is remélem.
-
PhilBrick
őstag
Én azért szomorú vagyok miatta.

[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Ennyi volt. Nem lesz tobb Episode:
[link] -
Armyman
csendes tag
Valaki pofázhatna már!!!
-
Armyman
csendes tag
Kedves barátaim!
Nem tudom kinek hogyan sikerült azt a részt megcsinálni amikor egy tengeralattjárós pályán nem enged tovább de nekem sehogy se sikerült!!
Be irtam a console-ba:ai_norebuildgraph ''0'' és? Elmentettem, visszatöltöttem.. Semmi.
Szar. Mikor kell ezt csinálni? Melyik mozzanatkor? Szégyen ez a game.
Ha valaki tud megoldást írjon..
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
nyúhájszkór:38675

-
MoneyM
senior tag
Hali!
Szerintetek egy AMD Athlon XP 3200+, 512 MB DDR RAM, ATI RADEON 9600-os gépen el fog futni a játék, mert ha igen akkor megveszem?! -
deedee
őstag
tegnap végigvittem a gémet és az irodaházban már jópárszor kellett kvikkszévezni....
Rengeteg ellenfél és kevés elsősegélycsomag...Necces volt....Normálon vittem,de nagyon bugos volt a gém,pl kviklód gomb nem müxött,mindíg az első jelenetet töltötte be,amikor valami alvilági vezérrel dumálok...stb
Most felbuzdúlva a kommandózáson, feltettem a fear-t....
-
zso73
veterán
Ugye, hogy jó kis game?
Most értem a végére 4x. Most is nagyon teszik.
-
deedee
őstag
-
zso73
veterán
Melyiket? Azt, amelyik a fa támfalakat, mint a bika löki szét? És téged is felöklel? Azt a pisztoly fagyasztó /másodlagos tűz/ kell lőni, amég birod. Azután shotgun. És közben nagyon menekülni.

35: Csizzah: Nekem gyári a játék, a steam tölti. de nézd meg a steampower.com-on!
36:5eFt-nál olcsóbban? Szerintem ez nem olyan sok pénz. Én megvettem, amikor kijött.Sajnálom a pénzt én is a játékokra, de ez megérte!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Valaki tudja hogy hol a lehet legolcsóbban hozzájutni ehhez a játékhoz?
-
deedee
őstag
addig lőttem mig mozgott....

viszont innentől kicsit pörgős lett a gém....
-
deedee
őstag
az építkezésen azt a nagy dögöt hogyan kell kinyírni?addig eljutok,hogy felgyújtom és lángol..de aztán szétszed...
Talán a zöld trugyit kellene az égő testére robbantanom ami egy hordóban van?De nem megy,mert legyaláz állandóan.... 
-
zso73
veterán
Azok nem nyithatóak. Amin zár van egy sem! A kapuk is csak felrobbanthatóak.
Nekem is volt bug. A konténernél nem jött elő a hibád nekem. De a lifteknél nem tudtam emeletet váltani, csak, ha kimentem, és úgy fordultam rá a jó gombra. A legutolsó frissítéstől ez a hiba nincs!
Most nyomom a gamét harmadszor. Most közép erősségen.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
jó kis gém ez és nem értem miért panng ennyire a topik...
Biztosan mert könnyű,lineáris és senki nem akad el... 
megvan az első bug:daruval valami konténert emel a csajszi és engem meg hátirakétás repülő csókák akarnak kicsinálni...Egy csákó beragadt 2 cső közé és engem sebez,de ém nem tudom őt leamortizálni....Pár újratöltés után már jó lett...
-
deedee
őstag
még csak most volt időm nekiállni és eddig pozitívak a tapasztalatok....Még a kikötő/dokk részen vagyok...Eléggé pörgős gém,nagyom half life stílus,de nem gond...tetszik...

sürűn találkozok számzár-lakatos öltözőszekrényekkel...Nem tudom sehogysem kinyitni őket...Egyáltalán lehet?ütöttem,lőttem stb...
Mondjuk igazából semmire sincs szükségem belőlük,mert lőszer és healt pack van bőven a megmurdelt ellenségnél... 
-
zso73
veterán
Új frissítés van hozzá!
-
AMD-s
tag
Hogy kell a console-t előhívni???

-
deedee
őstag
ma estére nekem is meglesz a gém,de kicsit félek nekiállni mert útálom ha akad a játékmenet a bug-ok miatt...
Ebben pedig lesz bőven,ha jól olvatam a hsz-eket 
ráadásul a prey és a liquidator is egyszerre jön hozzám és azok csábítóbbak...Mármint az időm játékra fordítását illetően...Na de majd meglátjuk...
-
aby_1
csendes tag
megvan a megoldas
at kellett allitanom a bill-t amcsira es mostmar ok -
aby_1
csendes tag
Sziasztok!
Elakadtam én is az erőfalas résznél, visszaolvasva megtaláltam a megoldást.
Viszont itt van a problémám. Akárhogy akármit nyomogatok nem jön elő a konzol.
Megnéztem az advanced fülnél, enable, de nem tudom előhozni.
Vki ha tud lécci segítsen mert kezdek belerokkanni az idegességbe!

Köszke! -
zso73
veterán
A liftes bug neketek is előjött? Csak úgy tudok szintre menni a lifttel,ha előtte hívom.És ügyesen egyből a jó gombra megyek rá.Más esetben nem tudom aktiválni a kívánt szintet.
Elég bugos game! -
Robaj
addikt
Pursuit résznél vagyok. Vmi létrán kell lemenni egy szinttel lejjebb, 3 szörnyi kinyír, csövek mindenhol, de most merre menjek tovább?

-
És visszább már meg is válaszoltam...
-
Gyusz
őstag
Én kipróbáltam és nemigazán jött be. Nekem is végig HL2 utánérzésem volt, de igazán az ellenfelek akasztottak ki. Úgy özönlenek, mint anno a Contract JACK-ben. Valahogy az egész játék kissé kaotikus.
-
Flen
tag
Sziaztok!
Nekem úgy bejött a game, bár picit furi. Viszont most elakadtam. bejutottam egy helyre, lent van valami tengerealatt járó, fent meg állaz a pali aki az intróban volt az elején. Szóval fent áll abban a szobában, egy zárt ajtó mögött két katonával. Felszaladtam hozzá, ajtó nem nyílik ki, mögém leereszett valami energi a függyünyt, tehát hátra fele se tudok már menni, beszélt valamit aztán elhalgatott és azóta csak áll, én semerre nem tudok menni, ő meg meg se szólal. Kell valamit csinálni, amire nem jöttem rá, vagy csak kifogtam egy bugot?

-
Boglya
senior tag
Hogy ez a játék mekkora ratyi! A grafika rondább, mint a hl2-ben volt, pedig már az se mai darab, látszik, hogy a grafikusok nem nagyon erőltették meg magukat. Az meg, hogy a karakterünk úgy csúszkál a talajon mintha az egy jégpálya lenne... Hogy valami jót is mondjak, a fürdőrucis jelenet tetszett
. -
AGE-T
őstag
azóta már szívtam egy keveset vele, én másképp oldottam meg, egyszerüen a következő jelenetre ugrottam. De utánna sem volt semmi a helyzetem...

Elég lagymatag a gém, semmi ötletesség elején egy nagy melbőség és az elég a játék közepéig kb
aztán semmi...csak lősz lősz lősz három fegyver..
bugok, páncélozott katonák gépágyúval, tömegesen ráadásul, és vagy lövöd őket, s közben kempesz, vagy GOD mód
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Hát vegyesek az érzéseim, idegesítőek az ellenek, egy idő után. AI buta, ezt azzal ellensúlyozták, hogy még az egérjukból is előjön egy katona, aki eldob mindent ami nála van...pl. a gránátjait, és puffog míg le nem gyűröd. De ha 10 méterre elászok, úgy viselkednek mintha nem is történt volna semmi

Villám kérdés!
Azon a részen, amikor a Drug lordal beszélgetek egy üvegfalon keresztül, mögöttem egy energia tér bekapcsol és se ki se be, ott mit kell csinálni? Az emberünk szól, hogy készítsék elő a tengeralattmászkálóját, és a katonák bámulnak tovább bambán, aztán elfordítja a fejét a Viktorka, és semmi... Se ki se be??!! Itt mi van, vagy csak bugzik? -
seaky77
tag
A játék ma délután megjelent! A Steam-en megvásárolható s letölthető vagy aki már megtette mint jómagam is egy kis decrypt után már élvezheti is.
A játék elején egy egyenlőre még ismeretlen helyen ébredünk néhány ''barátunk'' kedves szavára. Viktor Radek és Elexis Sinclaire ''hízelgése'' közben valami megtöri pontosabban szétlövi e meghidt hangulatot s mikor felpíllantunk ott áll nem kissé felfegyverkezve a mindig kislányos Jessica Cannon a megmentőnk.A továbbiakban ő és John R. Blade egyik alkalmazottja JC a hacker segíti utunkat. Az első pár ájuldozás után (ami közben valami olyat látni amit még egyetlen játékban sem tapasztaltam) jöhet egy kis fegyvertelen bóklászás majd a shotgunozás,robbantgatás stb...
Aki valami hihetetlen grafikai újdonságra számít ami a source motor mélyén rejlik csalódni fog. Tulajdonképpen a játék nagyon szép csak valahogy minden képkockáról s tulajdonképpen a játék teljes atmoszférájáról HL2 jut eszembe. Ha nem figyelek a storyra azt hihetném, hogy egy kiegészítővel játszok. (Mellesleg hozzáteszem nagyon jól szórakozom)
Szerintem a fizikán javítottak a HL2höz képest. Rendkívül mulatságos mikor a rocketman-ek hátán lévő palackot kilőve elszállnak mint egy lufi. Illetve amit eddig még nem láttam egyetlen játéknál sem (s férfiként nem bírom kihagyni) végre a keblek is életre keltek. Nincs többé odaragasztott ''beton-cici'', ahogy kell rendesen ringatózik ide-oda
Kb 2-3 órát nyúztam még csak a játékot de élvezem. Persze már most találtam benne egy két rendkívül ostoba hibát de melyik játékban nincs.
Na megyek is és aprítok tovább...
Üdv,
Seaky -
Drizzt
nagyúr
Hello. Nézegetem a hardwiredet, s látom, hogy kijön ez a játék május 10-én, nagyon rég nem hallottam róla semmit, de most előtörnek a régi szép emlékek, hogy multiban milyen jót szórakoztam anno egy ''játékklubban'', amikor a régi Sinnel játszottam multiban, így most beindult nálam az érdeklődés. Remélem jó lesz a játék, bár a képek grafikájától nem vagyok elhalva...
[link]
Videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem 7300Gt-vel meg másfél giga rammal, 3200+ venicével frankón játszható volt 1280*1024-ben 
Valamit elk.... a fiúk.

Mondjuk igazából semmire sincs szükségem belőlük,mert lőszer és healt pack van bőven a megmurdelt ellenségnél...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://recska.uw.hu/Kepek/SinEpisodes.jpg)