Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
üzenetére
Na 2 tekerést állítottam befelé,és sokkal jobb lett,áltó helyben már nem indul elfelé,és könnyebben veszi a sebességet is,sokkal jobb lett a kar is.

Viszont ha behúzom a kuplungot,van egy kis zörgő kuplung hangja,faterom mondja hogy biztos kopott már a szerkezet és azért.
Még 1 tekerést csináltam befelé,de ekkor már nem tudtam berúgni,ezért visszatekertem az első próbálkozásra,már így is sokkal jobb.
Valameddig csak jó lesz,és nem kell szétszedni remélem.Arra van ötleted,hogy indulásnál miért indul elsőre szivatóval?
Hidegen elég nagy az alapjárata,zavaróan nagy,viszont ha bemelegszik,akkor van hogy pont jó,de van hogy már már alacsony.
Örülnék neki ha a környéken néha össze tudnánk gyűlni 2-3-4 fő,és tudnánk programot szervezni,de nem sok esélyt látok rá sajnos.

Barátnőmmel szoktam néha menni mióta megvettem a Simsont is,meg néha egyik uncsitesómmal,de neki az őszön megragadt a kis robogója,és még nem csináltatta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest