Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• perge666
    veterán

Vedd le a lendkereket és nézd meg, hogy nincs e szakadás.a tekercsnél. A neten keress rá a tekercsekre, képről rá fogsz jönni (neked a gyújtó tekercs kell). Műszerrel mérj rá a tekercsre és nézd meg, hogy nem e szakadt. Ha nem, akkor nézd meg a forrasztások épségét.A lendkerékhez árulnak lendkerék leszedő szerszámot, minden simsonosnak kötelező jellegű megvenni! :)

perge666:
    A kuplung kar alap állapotban laza?
    Annyira kell lazának lennie, hogy ne lötyögjön.
    A berúgókar felőli blokk oldalon találsz a blokkon két piros műanyag kupakot.
    Csavard ki a blokk közepén lévő műanyag kupakot. Ha benézel meglátod a kuplung állító csavart. Lazítsd fel a rögzítő anyát (10-es krova) és tekerj a csavaron lapos csavahúzóval kifelé két fordulatot. Tedd sebességbe álló motornál, húzd be a kuplungot és kézzel próbáld a hátsó kereket forgatni.Ha nem megy, tekerj még kijjebb a csavaron. Ne felejtsd el vissza húzni az anyát. Remélem jól írtam le, ha mégsem, akkor a másik irányba kell tekerni a csavart :B Elvileg jól írtam.
    Egyébként Borsodi vagyok.Tiszaúj környéki.
    Üdv!:)
    Nyíradony...hát ne told át hozzám a sámsont :D

A kuplung kar szerintem nem is laza,nem is feszes!
    Azt tudtam hogy hol a kuplung állító csavar,de nem mertem hozzá nyúlni,nem gondoltam hogy ilyen egyszerű lesz.
    Ma mindenképp megpróbálkozok vele,meg fotókat is lövök,igaz egyáltalán nem nagy szám,sőt.......
    Nem is azért kérdeztem hogy hozzád hordjam szervízre a motort hanem azért mert összefuthattunk volna egy kis motorozásra valamikor,de így lehet felejtős,mire elmennék vagy te,elmenne a kedvünk a motorozástól. :DDD :DDD
    100km csak oda,az nem olyan kevés sajnos. :(

Új hozzászólás Aktív témák