- 3DMark (2013) eredmények
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy pár nappal ezelőtt az S51N-es Simsonom iszonyatos csörgő hangot kezdett kiadni ami úgy sejtem a hengerből származhat. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik haverral aki szintén simsonnal közlekedik elmentünk a közelben lévő boltba, meg pár másik helyre és egyszer csak hallottunk egy pukkanást mikor olyan 40-45 km/h sebességgel közlekedtünk. Én azt hittem az ő motorja adta ki a hangot, ő meg természetesen azt hogy az enyém és mivel semmi furcsát nem vettünk észre a motorokon ezért mentünk tovább az úti célunk fele ami kb fél kilóméterre volt még. Ezután kb 10 percig állt a motor és mikor elindultam, kb 50 méter után borzasztó hangon elkezdett csörömpölni a motorom és ezért lehúzódtam inkább megnézni hogy mi lehet a baj. Mivel semmit nem vettem észre álló motornál ezért berúgtam még 1x, de a helyzet változatlan volt, emiatt pár másodperc múlva le is állítottam a gépet és hazáig toltam.
Azóta sajnos nem volt időm elkezdeni szétszedni, de ma úgy döntöttem nekilátok, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy van-e valami tippetek, hogy mi mehetett tönkre benne és hogy mit lenne érdemes megnéznem. Én így most elsősorban arra gyanakszom, hogy a hengerben történt valami. A motorról azt kell tudni, hogy kb 8 év sufniban állás után került hozzám pár hete. Ekkor kitakarítottam a tankot, karbit, kipufogót, légszűrőt valamint olajat cseréltem stb. Ráadásul most rendeltem még hozzá egy vagon alkatrészt.
Motorikusan úgy tűnt eddig, hogy teljesen rendben van és csak esztétikai gondok vannak bőven 
Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Welock Smartlock u81
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Motorikusan úgy tűnt eddig, hogy teljesen rendben van és csak esztétikai gondok vannak bőven