- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
A napokban (remélem) lesz egy Simson Fecském. Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hol vesztek hozzá alkatrészeket? Nézegetem a netet, rengeteg oldal foglalkozik alkatrészekkel. Több helyen német-gyártmányok is fellelhetőek. Milyen márkát érdemes előnyben részesíteni, ha valamiből alkatrészt kellene majd cserélnem? Valódi gyári gondolom már ritka lehet, mint a fehér holló. A kiszemeltem még nem volt megbontva, 6000 Km van benne, S51, 3 sebességes. Láttam olyat (egy zsák pénzért), hogy 5 sebességes blokkot árulnak. Ennek van létjogosultsága (csak elméleti szinten kérdezem)?
Illetve milyen papírokat kell beszereznem a tulajdonosváltáskor? Gondolom kell egy adás-vételi szerződés (de valami hivatalos bélyegzővel ellátott vagy egy mezei nyomtatott is jó 1-1 tanúval?), egy kötelező kötés. Papírjai viszont nincsenek meg a motornak. 10 éve nem ment 1 métert sem, de járatva minden héten volt. Ütközhetek valami akadályba? Nem rendszámos. Aztán felszerelést mit kell hordani? Eü csomag, stb.-re gondolok. Meg egy KRESZ szabály is érdekelne. Fényvisszaverőmellény viselése kötelező este-éjjel vagy rossz látási viszonyok között. 14 éve szereztem a B kategóriás jogsim, így azóta nem követem nyomon a motorkerékpárokra vonatkozó szabályokat. Motorolajat, váltóolajat milyet érdemes venni? Az igazság az, hogy 10 éve nem ültem motoron, ezért is vannak ilyen kérdéseim. Mindennapi munkába menethez lesz a motor, maximum 5km/nap. Hétvégén meg amennyi belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest