Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
A napokban (remélem) lesz egy Simson Fecském. Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hol vesztek hozzá alkatrészeket? Nézegetem a netet, rengeteg oldal foglalkozik alkatrészekkel. Több helyen német-gyártmányok is fellelhetőek. Milyen márkát érdemes előnyben részesíteni, ha valamiből alkatrészt kellene majd cserélnem? Valódi gyári gondolom már ritka lehet, mint a fehér holló. A kiszemeltem még nem volt megbontva, 6000 Km van benne, S51, 3 sebességes. Láttam olyat (egy zsák pénzért), hogy 5 sebességes blokkot árulnak. Ennek van létjogosultsága (csak elméleti szinten kérdezem)?
Illetve milyen papírokat kell beszereznem a tulajdonosváltáskor? Gondolom kell egy adás-vételi szerződés (de valami hivatalos bélyegzővel ellátott vagy egy mezei nyomtatott is jó 1-1 tanúval?), egy kötelező kötés. Papírjai viszont nincsenek meg a motornak. 10 éve nem ment 1 métert sem, de járatva minden héten volt. Ütközhetek valami akadályba? Nem rendszámos. Aztán felszerelést mit kell hordani? Eü csomag, stb.-re gondolok. Meg egy KRESZ szabály is érdekelne. Fényvisszaverőmellény viselése kötelező este-éjjel vagy rossz látási viszonyok között. 14 éve szereztem a B kategóriás jogsim, így azóta nem követem nyomon a motorkerékpárokra vonatkozó szabályokat. Motorolajat, váltóolajat milyet érdemes venni? Az igazság az, hogy 10 éve nem ültem motoron, ezért is vannak ilyen kérdéseim. Mindennapi munkába menethez lesz a motor, maximum 5km/nap. Hétvégén meg amennyi belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- BMW topik
- Gitáros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest