Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Semmi sem van rendben. Szét van szedve az egész s csak remélem, hogy utoljára

A henger alapméretes, azaz 41 milis. a Dugattyú alapméretes, azaz 40.98-as. Annyira passzos, hogy a benne maradó benzin miatt megnehezül a forgatása a kompresszio miatt, gyertyát kivéve már jobb a helyzet.
Ebből adódóan forrósodik, de hihetetlenül. Nem vagyok túl türelmes ember, siettem is egy cseppet...meg is olvasztotta a kondenzátort az alaplapon
Haza kínoztam szétszedtem. Nem károsodott semmi. Volt benne egy csapágy, amit lányos zavaromban nem cseréltem ki, a legkisebbet a kuplung karnál, emiatt zajos volt a blokk, most kicseréltem azt is, a kuplung feszítő tárcsán az állító csavar össze rágott, azt is kicserélem, igyekszem megtudni menet közben a hivatalos szerelési útmutatót a főtengely csapágyakat illetően, hogy előbb a tyúk, vagy a tojás, azaz a főtengelyre kell előbb tenni a csapágyat, vagy a blokkba? S hol kell lennie a csapágyaknak, mi jelöli a helyüket? Nincs semmi határoló...
Tervezem, hogy rászánok pár órát é megjáratom a dugattyút kézi fúróval mozgatva, hagy kopjon csiszolódjon egy kicsit, talán finomabb megoldás, mint üzem közben, s kontrollálhatóbb. A gyújtó kondenzátort is fel akarom vinni a gyújtó trafó mellé, hogy a meleg ne tudja többé tönkre tenni, kivezetek hozzá vezetéket a blokkból.
Egyszóval tökéletes, csak ezen még sokat lehet javítani
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Haza kínoztam szétszedtem. Nem károsodott semmi. Volt benne egy csapágy, amit lányos zavaromban nem cseréltem ki, a legkisebbet a kuplung karnál, emiatt zajos volt a blokk, most kicseréltem azt is, a kuplung feszítő tárcsán az állító csavar össze rágott, azt is kicserélem, igyekszem megtudni menet közben a hivatalos szerelési útmutatót a főtengely csapágyakat illetően, hogy előbb a tyúk, vagy a tojás, azaz a főtengelyre kell előbb tenni a csapágyat, vagy a blokkba? S hol kell lennie a csapágyaknak, mi jelöli a helyüket? Nincs semmi határoló...
Tervezem, hogy rászánok pár órát é megjáratom a dugattyút kézi fúróval mozgatva, hagy kopjon csiszolódjon egy kicsit, talán finomabb megoldás, mint üzem közben, s kontrollálhatóbb. A gyújtó kondenzátort is fel akarom vinni a gyújtó trafó mellé, hogy a meleg ne tudja többé tönkre tenni, kivezetek hozzá vezetéket a blokkból.