Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
No.
Az van vele, hogy kicseréltem a gyújtó trafót, mert kifolyt belőle valami lötty. Aztán mentem vele 5 percet, megállt. Megint elment a szikra. Mikor indultam, volt olyan szikra, hogy a kazánba be lehetett volna gyújtani. Trafó csere előtt nem is láttam már a szikrát, úgy jártam vele. Trafó csere után szikrázott járó motornál a gyújtás tekercs is, elég csúnyán. Gondolom az melegedett túl ez miatt, sérült lehetett már, kicseréltem most azt is, meg ha már szét van szedve, kicseréltem a kondenzátort is, meg a megszakító kalapácsot.Holnap megcsinálom a beállításokat, újra kell állítani a megszakítót, aztán össze rakom és hagy menjen. Legalábbis remélem
Csak este hat után tudok szerelni, melóztam. Lényeg, hogy most durva beállításokkal is jár
Eddig egy hónap alatt költöttem rá 12 ezret, ilyen se volt még
)
A lista, amit cseréltem rajta:
Első hátsó fék bovden, egy mikrokapcsoló, egy bovden állító csavar, egy bovden dió, egy kuplung állító csavar+lamella sor, gyújtó trafó, kondenzátor, megszakító kalapács, gyújtás tekercs, 4 ék a lendkerékhez, kb ennyi. Kap egy két hónapon belül két gumit, meg egy kipufogót, mert rozsda halom, ami rajta van, illetve a kipufogó lóg rajta, megszerkesztek rá egy stabil rögzítést, mert a gyári egy nagy rakás trotty, hogy az endékás mérnökök forgolódjanak a sírjukban...

Télen elhanyagolt állapotot bosszulta most meg magát, de ez napi használatban van, ha megkopik bármije, azonnal csere, és mennie kell tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Disney gyerek elefántos falióra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)