Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Sajnos elég brutál néven játszom, mert ugyan úgy, ahogyan ACR-ben is itt is azt hittem, hogy ez csak a belépéshez kell, de nem..
kutryamutya123 a becsületes nevem >.<
Időket én is lökök fel mindjárt, de nekme csak EVO-s van egyenlőre! Most gyűjtök az M1 esre, körülbelül 300-310 Cr-em van már, de nekem sincs szinte semmi időm játszani, így eltart majd egy darabig. De nem is gondd, mert 3 nap és vége az eventeknek, és ha nem indul BMW-s event, akkor mondhatni potyára vettem meg, mert max szingliben tudok vele menni. Láttam, hogy van gyorsverseny része is a dolognak, de még nem jöttem rá, hogy hogyan működik, nem találtam még ellenfeleket.Szerk.: egyszer valaha tudtam, hogy hogy-smint kell kicsi képről linkelni nagyra, vagyis most is tudom, csak a lustaság ha fájna.....ITT egy kép az eredményeimről. A hotlap körülbelül 4 kör után lett annyi, amennyi.
A másik pedig már elég határos, de mint látjuk van még mit javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest