Legfrissebb anyagok
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nnnna.
Irányítást hogy lehet átállítani? Levettem már alig 4-5 értékre a Force feedbacket, de semmi változás. Pedig érzékeli, hogy állítok rajta, mert ha negatív értéket állítok be, akkor ellentétesen mozog. Csak az erő beállításait nem érzékel.a huszon fps azért szar, mert nem tudsz reagálni a vezetés közben történtekre. Persze ez attól is függ, hogy van megírva a játék, mert ha jól emlékszem, valaki említette, hogy az ISI engines játékok (race07, rfactor), egyik gondja, hogy a képfrissítéssel együtt frissítik a kormányzást is. NFS nem tudom milyen, én a Shift2-vel próbálkoztam, de már megbántam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest