Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
olvastam a raceroomost topikot, és a smulatoros neevk, akiket ismerek és régóta nyomják, az árát, a minőségét, az egész versenyzés rendszerét is passzolják, de nagyon. A simracewayben azt mondják, mondom én is, hogy a versenyzés maga jól meg van oldva, azt mondják, az rfactor1 alapját faszán továbbfejlesztették, szóval ez jóval előrébb van, mint a raceroom. Jól néz ki, meg modern, nekem is tetszik, ha a nagyágyúk azt mondják, ez jobb, tetszetősebb, akkor én emellett vagyok, ezt játszom. Aztán majd az rfactor2-t később. A simraceway viszont addig is jól megoldott, kiforrott rendszer. Olvashatod a raceroomos beszélgetéseket itt:
fórum
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest