Hirdetés
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
És akkor a pedál érzékenységekről még nem is beszéltem, amivel jópár tizedet lehet nyerni vagy bukni körönként!
Megpróbálom ezt is röviden leírni hátha segítek ezzel valakinek.
Pedálok érzékenységét mindenki másképp állítja, ugye ahány ember... Tehát megszokás kérdése is, de főleg a gyengébb képességű pedálokat lehet szépen belőni, bár én G25-ön is használom eme opciót (azaz eltérve az 50%-os lineáristól). DE van egy két tény:
1. ha fékezéskor állandóan blokkolóra fékezel, közben pedig úgy érzed hogy te már jócskán emeltél/engedtél a fék pedálon, akkor túl sok az érzékenysége! Ha sosem blokkol akkor túl érzéketlen. Én 10-40 közt használom, autótól, érzelmi állapottól függően
, bár már jó ideje nem játszadoztam ezzel, mert már annyira természetes így, szinte bármely autóval. 
2. ha kigyorsításkor (illetve fékezéskor) túl nagy gézt adsz túl hirtelen, pedig úgy érzed hogy nem hirtelen taposod le, akkor a gáz érzékenysége túl sok. Ha túl későn tudsz gázt adni, akkor túl kevés az érzékenysége. Én 0-án használom.
Tehát ha ezek nincsenek a vezető lábára kalibrálva, akkor az élmény rémisztően borzalmas, csakúgy mint a köridői...Nem tudom azóta változott-e de pl iRacingben a gáz érzékenységét és holtjátékát nem lehetett állítani, ezért is hagytam abba... 5 perc lenne beletenni a programban... évek óta képtelen rá... MINDEN MÁS PROGRAM TUDJA!
Egyrészt nekem a gáz túl érzékeny lineárison, másrészt anno a fékkel volt olyan gondom hogy az alsóbb tartományban befogott, remegett a csík, ez sajna most is előjött, hiába sprézem, de SRW képes holtjátékot kezelni, ami ezt tökéletesen kiküszöböli
, de iRacing mégis képtelen ilyen apróságra... Szerintem nem csak én szívtam emiatt, vagy ilyeneket miatt... Szóval nálam elég sokat csökkent az iR indexe.
Na de ez más téma, remélem a pedál beállítással tudtam valakinek segíteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AliExpress tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- BestBuy topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bár már jó ideje nem játszadoztam ezzel, mert már annyira természetes így, szinte bármely autóval. 
Na de ez más téma, remélem a pedál beállítással tudtam valakinek segíteni.