- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Analóg fényképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Freddycom #32 üzenetére
Eleinte igen, csak ott lesz FK, ahol legalább 3 spec közös halmazt alkot. Ez telekértékben a sötétnarancs területeket jelenti, szóval biztosra tudsz menni már előre. ("Olyan helyre nem építenek luxusingatlant, ahonnan a város másik végébe kéne elkrosszozni egy jógaórára"
)
Aztán ha már van egy FK negyed, azt figyeltem meg, hogy a környező telkek értéke a már ott lévő FK-k miatt is eleve magasabb lesz, szóval utána már nem kell centizgetni, és egy kiritikus tömeg után (ami nem is olyan nagy) gyakorlatilag már minden ház luxus (azaz végül FK) lesz.
(Egyszer megpróbáltam építeni egy alacsony kategóriás házat a város szélén - nem jött össze.)Viszont ha a maximális népsűrűség elérése a cél, és majd nézegeted, akkor az jön ki, hogy bőven-bőven lehet sőt érdemes pakolgatni spec-eket is.
Amúgy nekem volt egy olyan időszakom, hogy az összes épületemet átépítettem felhőkarcolóra, és ezen idő alatt, mivel nem kellett vásárolnom semmilyen új közművet, viszont az építkezésekből jött szépen a pénz, felment az egyenlegem olyan 160k környékére, azóta sem közműbéli, sem pénzügyi problémám nincs.
-
Wyll
őstag
válasz
Freddycom #23 üzenetére
Nem kevés az egy kicsit? Én 31-esen vagyok, és 516ezer lakosom van
De láttunk már egymilliós feletti várost is.
Jól el kell találni a lakóépületek és a lakosságnövelő-épületek (azaz spec-ek) arányát, úgy lesz maximális a népsűrűségAmúgy van egy olyan érzésem, hogy 40-es szint felett már nagyon nehéz lesz fejlődni, ha lehet egyáltalán.
Illetve új cuccok sincsenek már ott. -
Wyll
őstag
Nem ez a fő baj szerintem.
A kereskedés jelenleg meglehetősen használhatatlan.1. Nem lehet termékre szűrni, véletlenszerűen hoz fel 32 cuccot.
2. Iszonyú kereslet van az összetett (több lépcsőben gyártható) cuccokra, azaz amiket nem gyárak hanem shopok termelnek, azaz pl deszka, szög, mérőszalag, dinnye, palánta, stb.
3. Nem lehet akármeddig feltolni eladásnál az árakat, így a kínálat árszínvonala nem tud alkalmazkodni a kereslethez. Folyamatosan hiány van.
4. Ha találsz is pont olyan cuccot, amit épp keresel, pusztán szerencse és sebesség (eszköz-, internet-) kérdése, hogy mire odaérsz, már elvitték-e előled, vagy sem. Ha többlépcsősLegtöbbször elvitték.
Már írtam az ügyfélszolgálatnak (meglehetősen készségesen válaszolnak) (support@simcity-buildit.zendesk.com), azt válaszolták, hogy tudnak a dologról, sőt elvileg dolgoznak is rajta.
A Vu cuccokat amúgy akkortól kezdi el dobálni a játék, amikortól meg tudnád építeni a tornyát. Ugyanez van a terület- illetve kapacitásbővítő cuccokkal is (pl. kamera vagy kipufogó).Mellesleg Dr. Vu tornyát érdemes szerintem megépíteni, mert katasztrófákkal sokkal gyorsabban lehet kulcsot gyűjteni, mint hajószállítmányokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest