- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
Először is: a legelső SimCity óta fan vagyok (Simcity, SC2000, SC3000, SC4, SC4 Rush Hour)
Ezzel én is így voltam.
De aztán elkezdtem játszani (elején volt 45-60 perc mire indult minden), de azóta nekem semmi problémám. Legalábbis technikai:
- lefagyásom nincs
- nem dob le a szerver
- mindig tudtam csatlakozniAmivel funkcióilag van bajom (fontossági sorrendben nagyjából):
- túl kicsi város (bár már így is játszom vele 5-6 órája és még nincs tele, de érzésre nagyon kicsi és nem csak ennyit akarok egy várossal játszani)
- túl kevés közlekedés jellegű fejlesztés (nincs egyirányú utca, metro, autópálya, fizető kapu - mint SC4 Rush Hourben satöbbi). Nagyon hiányzik nekem a rush hour kiegészítő hozzá
- kevés típusú épület van amivel lehet fejleszteni a várost (érzésre)
- hiányoznak a grafikonok
- kissé képregényszerű lettEgyébként amiket olvastam (simtropolis és egyéb fórumokon és a beta test review-ek alapján) annál jobbat és élvezhetőbbet kaptam. Szóval ne hagyd magad becsapni! Valóban másabb a játék, mint az SC4 volt, de szerintem jön hozzá majd még kiegészítő (sok DLC sok pénzért
) és akkor tényleg nagyon klassz lesz.
Azt a nyolcezer x forintot nekem maximálisan megérte.
Tegnap este elkezdtem vele játszani 9 körül, majd fél1-kor gondoltam megnézem hány óra van. Ez gondolom mindent elárul.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és akkor tényleg nagyon klassz lesz.