- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit felhoznám a topickot, mert kérdezni szeretnék valamit a kártyával kacsolatban és nem akartam neki új topcikot nyitni..
Na szóval, a kérdésem az lenne mekkora vinyót kezel el ez a kártya simán, hogyha csak egy vinyót kötök rá?
Én olyan 160 vagy 250 esetleg 320 GB -osat akarok rákötni, de így hogy nem tudom elkezeli-e nem akarok feleslegesen vinyót venni...
A választ előre is köszi!
Üsv Gonosz! -
KVamikaze
tag
Köszi szépen. Remélem sikerrel járok , habár az enyim nem szerepel az oldalaon felsoroltak között. De megpróbálom belefirkálni.
-
steveetm
őstag
Bővebben: link
Azért nincs ez oan nagyon eldugva...
Üdv.: steveetm -
KVamikaze
tag
Köszi, De sajna nem találom a leírást. Azért szeretném egyébként ezt a megoldást, mert utolsó telepítésnél a kismeghajtóm megette a utolsó életképes lemezemet. Azóta házcsere is történt és ki is hagytam a új házból.
-
steveetm
őstag
Bővebben: link en van leírás, de értelmét megkérdőjelezem, nem telepít az ember naponta windowst(remélem).
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
KVamikaze
tag
Sziasztok.
A problémám a következő. Van egy fent nevezett PATA vezérlő a gépembe két raidbe kötött winyóval és windows telepítésénél kislemezről kéri a drívereket a vezérlőhöz különben a vinyót nem ismeri fel. Azt szeretném elérni, hogy a Windows telepítéséhez ne kislemezről kérje a drívereket. Valahogy a WINXP cd-be integrálni a drívereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest