Új hozzászólás Aktív témák
-
sebai3
csendes tag
Szia,
Hát sokat lehet nem segít amit mondok, de én pont most vettem egy ilyen lapot és XP alatt raktam fel RAID0 ba két 160 GB-s hitachi-t.
F6 után gondom nem volt semmi szépen felment. Viszont később (lehet h azért mert a Windows update futtatás közben engedtem h a Silicon drivert is frissítse) elkezdett embertelenül kattogni a RAID tömb első disk-je amit aztán fagyi is követett persze. Nem tom mért, de rakhatom az egészet újra.
Plusz ami még kérdés h mi a jelentősége annak h melyik vezérlőt választom (mármint h az integrált nforce4-est vagy a Silicon-ét)?
Meg ha jól láttam a RAID bios-okat is lehet frissíteni függetlenül a system BIOS-tól?
A lapot hol szerváltad ha nem vagyok indiszkrét? Azt hittem sehol se lehet kapni még csak ahol én vettem (demand.hu)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest