- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebai3
csendes tag
Szia,
Hát sokat lehet nem segít amit mondok, de én pont most vettem egy ilyen lapot és XP alatt raktam fel RAID0 ba két 160 GB-s hitachi-t.
F6 után gondom nem volt semmi szépen felment. Viszont később (lehet h azért mert a Windows update futtatás közben engedtem h a Silicon drivert is frissítse) elkezdett embertelenül kattogni a RAID tömb első disk-je amit aztán fagyi is követett persze. Nem tom mért, de rakhatom az egészet újra.
Plusz ami még kérdés h mi a jelentősége annak h melyik vezérlőt választom (mármint h az integrált nforce4-est vagy a Silicon-ét)?
Meg ha jól láttam a RAID bios-okat is lehet frissíteni függetlenül a system BIOS-tól?
A lapot hol szerváltad ha nem vagyok indiszkrét? Azt hittem sehol se lehet kapni még csak ahol én vettem (demand.hu)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Robotporszívók
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest