Aktív témák
-
up
-
Köszi, de mint írtam, próbáltam kodekek nélkül, majd csak az egyikkel, csak a másikkal. Az ACE-t is csak azért tettem fel, mert reméltem, elmúlik a rózsaszín beütés. De nem múlt el, még a 5.11-es DivX hatására sem
-
dilipok
veterán
válasz
Menthirist #1 üzenetére
lehet az ace csinálja. nem szabadna ien sz.rokat felrakni. :( csak azt a kodeket amit használsz. sok játékba be tud ám az a pack kavarni
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát:DD
-
_Volkovy_
nagyúr
up
-
luki
tag
válasz
Menthirist #1 üzenetére
:D
-
luki
tag
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Lehet hogy a sok vér teszi nem ???:)
-
Csak annyi lenne a problémám, hogy az SH2 alatt a videók rózsaszínű árnyalatúak. Lehet látni, de csúnya. A sulinkban volt már hasonló probléma, de az kodekhiba volt, és azt hiszem AVI alatt. De ennek a videói binkesek. Itt nem lenne szabad. Mit tegyek?
ACE megacodec, új X-Vid, és DivX 5.1.1 van fenn. Próbáltam ezek nélkül is, meg csak az egyikkel, másikkal. Minden lehetőséget próbáltam. XP újratelepítés is volt (azelőtt nem akart elindúlni, de már nagyon lomos volt szegényke)
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest