Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Il Padrone #43 üzenetére
Nagyjából. Az SCSI-t ezért szeretik server-be rakni. Meg azért is, mert parancsokat össze lehet fogni egy csokorba. (Úgy hallottam, hogy az újabb ide szabvány is tartalmaz ilyent, de nem néztem utána, tehát itt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom.) Az így fogadott parancsokat maga a winyo fogja sorrendben optimálisan végrehajtani. Ez függ a fej aktuális pozíciójától. Valamint a cache is sokkal inteligensebb. Egy IDE is belül több célprocit tartalmaz, de az SCSI egy kicsit többet. Ez meg is látszik a sebességén, főleg ha megnézed mondjuk egy 1000 felhasználós server esetében. IDE esetén mindenki verekszik, SCSI mellett dolgoznak. Nem mindegy. Otthonra azonban sebességben is elegendő az egyfelhasználósra tervezett IDE. (A legtöbb esetben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem minden arany, ami AI
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest