- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
itt nincs rajta a kártyán, hogy melyik driver kell hozzá, de melyiket használod hozzá?
-
STS120
csendes tag
Én is nehezen találtam meg, de a gyártó honlapján fent van:
[L:http://www.sigmadesigns.com/Support/downloads2.html]
Itt típus és operációs rendszer alapján válassz!Leírhatnád majd, hogy mire jutottál, mert nekem is van ilyen kártyám.
Bár a számítógép felismeri, de nem sikerült képet varázsolnom ,rá - mondjuk azt sem tudom jó-e a kártya, mert egy bontóban vettem. Semmilyen vga in-t nem dugtam bele, úgy próbáltam használni, mint egy PCI-os 2 megás önálló videókártyát. Lehet, hogy ez a baj?Egyébként egy nosztalgia Pentium 1-esbe szántam, Win95OSR2-vel.
-
And
veterán
Ehhez nekem is google kellett
. A lényeg: [link], ezen az oldalon le van írva a 7-pólusú minidin (kompozit- és az svideo-kimenetek) és a 9-pólusú VGA-in csatlakozó kiosztása is. A kártya VGA-kimenete a szokásos. De mint írtam, hagyományos 4-pólusú svideo kábel is belemegy a 7-pólusú aljba.
Ha csak a TV-kimenetek - kompozit v. svideo - valamelyikét szeretnéd használni, a VGA-inputra nem kell kötnöd semmit, azok mindenképp működni fognak. Ha viszont VGA-monitorra szeretnéd a képet kitenni, a H+ kártya VGA-bemenetére már rendszerindulás előtt be kell kötnöt a videokártyád kimenetét az átkötőkábellel, különben a drivere azt ''nem fogja észrevenni'', és menet közben már nem engedi kiválasztani a VGA-outot (igazából a szinkronjelek meglétét próbálja meg detektálni a kártya a bootolás során). Az eredeti VGA-kártya jelét sajnos a Hollywood+ kártya analóg overlay eljárása alaposan rontja, ezért nagy felbontásnál ill. képfrissítési rátánál észrevehetően homályosodik a kép. Ezért én is csak akkor kötöm be a kártyát a VGA-jelútba, ha éppen használom.
-
sirály12
őstag
Még valami.
Most vettem észre, hogy a 6600gt-m ilyen kis ketyeréje beleillik a kari csatijába, már csak az a kérdés, hogy merjem-e használni. -
And
veterán
Hi! Ez lenne a sima H+ kártya, ha minden igaz. Nekem még mindig benne van a gépemben
.
Igen, a VGA-jelet rá kell kötni. Önálló képet csak lejátszáskor ad, egyébként nem. Akkor az alap VGA-nak egy bizonyos kulcsszínű képet kell adnia arra a területre, amelyre a H+ képe kerül. Ha a lejátszás fullscreen, akkor az egész képernyőre az kerül a VGA-kártyáról.
Az összes kábelének a bekötése megtalálható a neten, de a sima svideo kábelt is beledughatod, a kártya sokpólusú minidin-kimenete felülről kompatibilis azzal. -
sirály12
őstag
up. Senkinek nincs/nem volt ilyen karija?
-
sirály12
őstag
Sziasztok.
Erről a karirór kellene minden infó.
És persze lennének kérdéseim is:
- Ha nem kötöm be a vga in-be a régi vga-m jelét, akkor nem is ad képet pl. botoláskor?
Mert nekem nem ad képet.
- Valahol fellelhető a kábelek rajza? Mert a karit magában vettem, és szükségem lenne az svideo kimenetre.
Így néz ki a kicsike: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest