Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
megint én
üzenetére
Mondták az NV-től és az AMD-től is, hogy vannak még javítanivalók driverben. A programmal is vannak gondok, de ezt patchben javíthatják. Igazából szar kimondani, de konzolport. Most mondhatja azt az EA, hogy az AMD és az NV nem adott elég visszajelzést, de azért nem biztos, hogy a GPU-gyártókra kellene hárítani.

Az a helyzet, hogy szerintem ebben a rossz sebességben a fejlesztők vastagon benne vannak.
(#652) SzlobiG: A Catalyst MLAA algoritmusa mindenhol működik. Ez egy tiszta post process effekt nem léphet fel kompatibilitási probléma.
A játékok MLAA algoritmusa különbözhet. Érdemes segíteni az MLAA-t extra adatokkal. A driveres megoldással erre nincs lehetőség. -
megint én
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)