Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Persze, tudom, hogy kik a K9-es egység. Volt már filmsorozat is anno a tvben amiben szerepeltek, meg egyéb filmeket is láttam már róluk. De azt hiszem a játékban szereplő rendőr terepjárók azokra a kocsikra hasonlítanak leginkább, azért írtam őket.
A sok "VérPistike" meg egy dolog, nem számítanak.
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket
. De azért jó volt még a Most Wated és a Carbon is, de csakis a kocsik és a relatíve nagy szabadon bejárható területek miatt, csak azok a rendőrök ne lettek volna... A Undercover nagyon nem tetszett, annyira arcade volt és a grafika is elég gyenge volt benne, a rendőrök meg a szokásos téma, úgy látszik ők sose változnak. 
Ami viszont tetszik az új részben, az az, hogy visszatértek a lányok a sorozatba, ugyan is egy idő óta eltűntek a játékból és nem értettem, de most itt vannak. Igaz csak a pályák elején és játék grafikával, nem úgy, mint pl. a régebbi MW-ban ahol valódiak is szerepeltek, pl. már az intró vidónál is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem a Porsche 2000 és az Underground 2 tetszett nagyon, ez főleg a sokrétű testreszabhatóság miatt. Több, mint egy tucatszor végigvittem őket