Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrooks
tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
bokroslajos:
"Tehát azt állítod, aki szimulátorozik, a mind kamu ember."
Nem, ezt te állítod. Amit én mondok az az, hogy kamu ember az az aki a valóságot keresi lépten-nyomon egy programban. Benne van a nevében: s.z.i.m.u.l.á.t.o.r. A valóságot utánozza. A nyálverést nem szeretem, mikor valaki okoskodik, hogy ez-az nem olyan mint a valóságban.
-
MrBrooks
tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Erre jutottam: Ha tudnám a játékot (SHIFT 2 Unleashed) függetlenül kezelni az elődtől, valószínűleg semmi bajom nem lenne vele. A problémát maga a tudat, (és nyílván a ténymegállapítás) okozza. De ez már pszichológia.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó játékot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Használt üzleti laptopok és számítógépek már 20.000 Ft-tól több tízezer eladott gép!
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ZUOYA GMK26 Numpad, Hotswap, Tri-mode, VIA
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tekken 7 Playstation 4
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)